Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Άνω – κάτω ο Παναθηναϊκός – Πρόστιμο σε Λέτο, Σισέ – Φωνές Νιόπλια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Οι άσχημες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού έφεραν στην επιφάνεια σωρεία προβλημάτων που υπάρχουν στην Παιανία. Ο Νιόπλιας υπενθύμισε στους Λέτο, Σισέ ότι δεν έχουν πληρώσει το πρόστιμο ενώ είχε και έντονο διάλογο με τον Μπουμσόνγκ.

Επιστρέφει ο Σπυρόπουλος

Τα λουριά σφίγγουν στον Παναθηναϊκό. Έτσι μετά τον Νικόλα Πατέρα και τον Κώστα Αντωνίου δράση ανέλαβε ο Νίκος Νιόπλιας ο οποίος μίλησε σε έντονο ύφος στους παίκτες. Λέτο και Σισέ θα πρέπει να πληρώσουν πρόστιμο που τους είχε επιβληθεί προ ημερών αλλά δεν έχουν εξοφλήσει. Ο Αργεντινός τιμωρήθηκε λόγω επανειλημμένης αργοπορίας στις προπονήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να ακολούθησαν και άλλοι για τον ίδιο λόγο.

 
Τέρμα η πλάκα. Τέλος η χαλαρότητα. Όποιος δεν δίνει το 100% των δυνατοτήτων του, θα μένει στον πάγκο”, ήταν τα πρώτα λόγια του Νιόπλια στην προπόνηση της Τρίτης ο οποίος συνέχισε στον ίδιο τόνο.

“Δεν ανεχόμαστε άλλες τέτοιες εμφανίσεις”, πρόσθεσε και στη συνέχεια έκανε αναφορά σε κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Σε έναν από τους παίκτες που στάθηκε αρκετά ήταν ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.“Αν είσαι συγκεντρωμένος, τότε, είσαι πολύ καλός. Υπάρχουν και παιχνίδια, όμως, που δεν είσαι καθόλου συγκεντρωμένος και τότε, γίνονται λάθη. Εσύ πρέπει να μπεις στη φιλοσοφία της ομάδας. Και όχι εμείς στη δική σου”, είπε ο Νιόπλιας προκαλώντας την αντίδραση του Γάλλου.

Εγώ κάνω ό,τι μπορώ και θα συνεχίσω”, τόνισε ο Μπουμσόνγκ ο οποίος αναμένεται να κάτσει στον πάγκο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε