Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ανοι(Χ)τοί λογαριασμοί – Έμεινε όρθια στην Καβάλα η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΑΕΚ και Καβάλα έχασαν αρκετές ευκαιρίες αλλά το τελικό 0-0 αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου ενόψει της ρεβάνς στο Ολυμπιακό Στάδιο (20/12). Φωνάζουν δικαιολογημένα για πέναλτι που δεν τους δόθηκε οι “κιτρινόμαυροι”, οι οποίοι αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και απείλησαν για πρώτη φορά στο 6΄, με την κοντινή προβολή του Χλωρού να φεύγει να πάνω από τα δοκάρια του Αραμπατζή. Η Καβάλα έχασε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία στο 11΄όταν ο Ντόσης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά.

Στη συνέχεια η ΑΕΚ ανέβασε στροφές και λίγο έλειψε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 16΄όταν μετά το κόρνερ ο Τσούπρος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Μπουγαίδης σέντραρε, ο Παπαδημητρίου πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Αποστολίδη. Δύο λεπτά αργότερα ο Βλάχος μπήκε στην περιοχή αλλά η σέντρα του σταμάτησε στο απλωμένο χέρι του Ντιέ με τον διαιτητή Μαντάκη να μην καταλογίζει την παράβαση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ρυθμός έπεσε και η καλύτερη φάση ανήκει στην Καβάλα με τον Χλωρό να μην μπορεί να νικήσει τον Αραμπατζή στο τετ α τετ στο 56ο λεπτό.

ΑΕΚ (Έβαλντ Λίνεν): Αραμπατζής, Μπουγαΐδης, Βλάχος, Γιάγκο, Τσούπρος, Τσουκαλάς, Γροντής, Ρίκκα, Σταματής (76’ Παυλής), Παπαδημητρίου (88’ Κουρέλλας), Κατίδης (76’ Κατσικοκέρης) 

Καβάλα (Νίκος Παπαδόπουλος): 
Αποστολίδης, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Ενσαλίβα, Ντιέ, Χλωρός (79’ Οξύζογλου), Παγώνης, Ντόσης, Πλιάγκας (57’ Μπρατσιάνι), Αναστασόπουλος (68’ Ντο Σάντος) 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε