Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Άνοιξε η… ΚΑΝΟΥΛΑ των μετεγγραφών στον Άρη

ΦΩΤΟ ARISFC.GR

Ο νεαρός Θανάσης Κανούλας είναι πλέον παίκτης του Άρη και στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε την πεποίθηση του ότι θα δικαιώσει τους ανθρώπους που τον επέλεξαν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Θανάση Κανούλα από την Αναγέννηση Επανομής. Ο ποδοσφαιριστής που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια, αγωνίζεται ως επιθετικός, έχει γεννηθεί στις 19-02-1992, έχει ύψος 1.90 και είναι 75 κιλά. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα Νέων και την περσινή σεζόν με την φανέλα της Αν. Επανομής κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Football League 2, έχοντας 19 συμμετοχές και 6 γκολ. Ο Θανάσης Κανούλας θα αγωνίζεται στον ΑΡΗ με το νούμερο 22.”

O Θανάσης Κανούλας μίλησε στο www.arisfc.gr:

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον Άρη. Είμαι αποφασισμένος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ξέρω ότι πρέπει να προσπαθήσω πάρα πολύ αφού πλέον είμαι μέλος μίας μεγάλης ομάδας όπως ο Άρης.

Ανυπομονώ πραγματικά να ξεκινήσω προετοιμασία με τον Άρη και ευελπιστώ όλα να πάνε καλά και να δικαιώσω απόλυτα τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους ανθρώπους της Επανομής, όσο και του Άρη που με βοήθησαν να κάνω πραγματικότητα το όνειρό μου κι να βρεθώ σε ένα σύλλογο όπως ο Άρης. Πλέον έχω μπροστά μου πολύ δουλειά και εκεί θα επικεντρωθώ.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε