Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Άνοιξε… λογαριασμό στην ΑΕΚ ο Πετρόπουλος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με τον Αντώνη Πετρόπουλο να σκοράρει στην πρώτη -ανεπίσημη- εμφάνισή του με τα κιτρινόμαυρα, η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον Πανερυθραϊκό σε φιλική αναμέτρηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Το άλλο γκολ ο Κορδέρο.

Πέντε παίκτες έχουν δοκιμαστεί στη θέση του σέντερ φορ. Φουρτάδο, Κατσικοκέρης, Παυλής, Κατίδης και λίγο ο Σταματής. Ο Αντώνης Πετρόπουλος είναι ο έκτος που έπαιξε στη συγκεκριμένη θέση στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα το απόγευμα του Σαββάτου στο φιλικό της ΑΕΚ με τον Πανερυθραϊκό.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ο ο οποίος θα φορά το νούμερο “33”, άνοιξε το σκορ στη φιλική αναμέτρηση, ενώ ο Κορδέρο διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Ντεμπούτο έκανε και ο Παύλος Μητρόπουλος, ο οποίος έπαιξε αμυντικό χαφ, ενώ καλές εντυπώσεις άφησαν οι Αρκούδας και Φούντας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το φιλικό είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα δόθηκαν στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.

ΑΕΚ πρώτο ημίχρονο: Μοσχονάς, Αρκούδας, Τσαμουρλίδης, Κουτρουμπής, Γιάγκο, Φέτσης, Μητρόπουλος, Γροντής, Φούντας, Γκερέιρο, Πετρόπουλος

ΑΕΚ δεύτερο ημίχρονο: Μακρυωνίτης, Τσουκαλάς, Παπαδημητρίου, Τσούπρος, Φωτιάς, Ρίκκα, Κορδέρο, Κουρέλλας, Βαλλιάνος, Τσίτας, Σταματής

Πίστωση χρόνου ζήτησε από την Original ο Βιντιάδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε