Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

“Άνοιξε” ο δρόμος για Σκόκο στον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

“Όλοι πωλούνται με την κατάλληλη τιμή”, δήλωσε χθές ο Σταύρος Αδαμίδης, ο Ολυμπιακός “έπιασε” το νόημα και αναμένεται να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του Σκόκο. Στα υπόψιν ο Ντούσερ.

Η επιθυμία των “ερυθρόλευκων” να αποκτήσουν τον 24χρονο Αργεντινό είναι δεδομένη, όπως και η πρόθεση του παίκτη να πάει στον Πειραιά. Άλλωστε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου λίγο έλειψε για να γίνει η μεταγραφή, αλλά η θέση της ΑΕΚ, σε ο,τι αφορά την πώληση του Σκόκο ήταν αδιάλλακτη, ειδικά για τις ομάδες του εσωτερικού. Όμως, τα πράγματα άλλαξαν και δόθηκε το “πράσινο” φως για τους ενδιαφερόμενους.

Ο Ολυμπιακός φέρεται διατεθειμένος να δώσει 2,5 με 3 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσει, ενώ η πρόταση συμβολαίου στον παίκτη αναμένεται να αγγίζει τις 800.000 ευρώ, σε ετήσια βάση(το συμβόλαιο του Σκόκο με την ΑΕΚ του αποφέρει 650.000 ευρώ το χρόνο).

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο αναμένονται εξελίξεις, καθώς οι εκπρόσωποι του νεαρού μεσοεπιθετικού θα συναντηθούν με τον Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος μετά τις δηλώσεις του, που προκάλεσαν αντιδράσεις από τους οπαδούς των “κιτρινόμαυρων”, προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση. “Οποιαδήποτε πρόταση έρθει το καλοκαίρι για την αγορά παίκτη, θα εξεταστεί και θα γίνει δεκτή μόνο σε περίπτωση που θα ικανοποιεί απόλυτα την ΑΕΚ και δεν θα είναι επιζήμια για τον προγραμματισμό του συλλόγου. Ακόμα ωστόσο και σε αυτήν τη περίπτωση, προτεραιότητά μας θα είναι να παραχωρηθούν ποδοσφαιριστές σε συλλόγους του εξωτερικού και όχι σε άλλες ελληνικές ομάδες”, αναφέρει. 

Για τον παίκτη, πάντως, εξακολουθεί να ενδιαφέρεται και ο Παναθηναϊκός.

Εν τω μεταξύ, ο Άλντο Ντούσερ της Σεβίλλης είναι ένας παίκτης που απασχολεί τον Ολυμπιακό, για την θέση του αμυντικού χαφ. “Δεν έχω δεχθεί πρόταση. Αν μου γίνει πρόταση, θα την σκεφτώ και θα αποφασίσω”, δήλωσε στην εφημερίδα Goal, ο Αργεντινός μέσος της Σεβίλλης.

Αδαμίδης για όλους και για όλα

Πιάνει δουλειά ο Κόκκαλης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε