Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ανοιχτή η πρόκριση

Περισσότεροι από 40.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στο πλευρό της Εθνικής, ΦΩΤΟ NewsIt.gr.

Ελλάδα και Ουκρανία έμειναν στο 0-0 και όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό του Ντόνετσκ.

Η Εθνική μας πίεσε, προσπάθησε να ανοίξει την καλά οργανωμένη άμυνα των Ουκρανών όμως δεν τα κατάφερε. Τίποτα φυσικά δεν έχει κριθεί αφού με ένα γκολ στον αγώνα της Τετάρτης θα έχουμε τον πρώτο λόγο (Τα στιγμιότυπα του αγώνα) 


Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά καμία από αυτές δεν ήταν κλασσική. Όλα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά αν στο 16′ ο βοηθός δεν σήκωνε λανθασμένα τη σημαία για να υποδείξει σε θέση οφσάιντ τον Σαλπιγγίδη, ο οποίος πάσαρε στον Γκέκα και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (δείτε την κρίσιμη φάση)

Οι Ουκρανοί ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις όμως προτίμησαν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα παρά να ρισκάρουν.

Ο Βαγγέλης Μώρας ήταν ο MVP του αγώνα με τους Σαμαρά και Παπασταθόπουλο να τον ακολουθούν σε απόδοση (πιστεύει στην πρόκριση ο Μώρας)


Ο Ότο Ρεχάγκελ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση (δείτε τι ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου)

Σημειώσαμε ένα κανονικό γκολ το οποίο δεν μέτρησε. Είχαμε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Μία ομάδα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και ξέρουμε πολύ καλά πως αυτές οι ομάδες έχουν πολύ καλούς συνδυασμούς.”

Μοιρασμένες θεωρεί ότι είναι οι πιθανότητες πρόκρισης ο Αλεξέι Μιχαϊλιτσένκο.


Ο Κώστας Κατσουράνης από την πλευρά του απάντησε στον Σεφτσένκο που είπε ότι οι Ουκρανοί θα προκριθούν, λέγοντας ότι η Ελλάδα θα περάσει στο μουντιάλ (Η απάντηση του Κατσουράνη)
Πρέπει οπωσδήποτε να σκοράρουμε στον επαναληπτικό στο Ντόνετσκ αν θέλουμε να περάσουμε.”
(Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Άγγελου Χαριστέα)

 

Συνθέσεις
Ελλάδα: Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Μόρας, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Κυργιάκος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης (71′ Μήτρογλου), Γκέκας (65′ Χαριστέας).

Ουκρανία: Πιατόφ, Ρακίτσκι, Κούτσερ, Τίμοστσουκ, Χούσιεφ (83′ Αλίεφ), Κατσέριντι, Κόμπιν, Μίχαλικ, Ρόταν (46′ Γιαρμολένκο), Μιλέφσκι, Σεφτσένκο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε