Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ανοιχτοί λογαριασμοί στο Europa League

Την τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσει ένα τίτλο έχει σήμερα η Λίβερπουλ
Την τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσει ένα τίτλο έχει σήμερα η Λίβερπουλ, ΦΩΤΟ REUTERS.

Σήμερα θα γίνουν γνωστές οι τέσσερις ομάδες που θα προκριθούν στα ημιτελικά του Europa League. Στο Άνφιλντ πέφτουν τα φώτα όπου η Λίβερπουλ υποδέχεται την Μπενφίκα.   

Καμία από τις 8 ομάδες δεν μπορεί να θεωρεί ότι έχει εξασφαλίσει την πρόκριση της μετά τους πρώτους αγώνες. Στο Άνφιλντ η Λίβερπουλ παίζει το τελευταίο της χαρτί για να σώσει μία χρονιά που μοιάζει καταστροφική.

Ο Μπενίτεθ δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα και θα παρατάξει επιθετικά την ομάδα του για να μπορέσει να αντρέψει την ήττα με 2-1. Η Μπενφίκα δείχνει σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και αναμένεται να χτυπήσει στην κόντρα.

Στο Βιθέντε Καλντερόν η Ατλέτικο φιλοξενεί την Βαλένθια στη ρεβάνς του 2-2. Οι γηπεδούχοι μπορεί να έχουν ένα μικρό προβάδισμα, αλλά οι νυχτερίδες έχουν την παράδοση με το μέρος τους αφού έχουν προκριθεί και στις τρεις περιπτώσεις που έχουν αντιμετωπίσει σε Ευρωπαϊκά ματς Ισπανική ομάδα.

Στη Λιέγη η Σταντάρ καλείται να σώσει τη σεζόν εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στα ημιτελικά του Europa League κόντρα στο Αμβούργο. Η νίκη με 2-1 στο πρώτο ματς δίνει ένα μικρό προβάδισμα στους Γερμανούς, οι οποίοι είναι και οι διοργανωτές του τελικού της διοργάνωσης.

Τέλος στη Φολκσβάγκεν Αρίνα η Βόλφσπμπουργκ υποδέχεται την Φούλαμ. Οι δύο ευχάριστες εκπλήξεις του θεσμού έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα στην Αγγλία.

Όλοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 22.05 και θα μεταδοθούν τηλεοπτικά:

Λίβερπουλ-Μπενφίκα  ANT1 
Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαλένθια Novasports 2
Βόλφσμπουργκ-Φούλαμ Novasports 3 
Σταντάρ Λιέγης-Αμβούργο Novasports 7 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε