Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ανοιχτός να μιλήσει με τον Ολυμπιακό είναι ο Έμερι

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο προπονητής της Βαλένθια που εμφανίζεται ως ένας από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, σε περίπτωση που ο τελευταίος αποφασίσει να φύγει από την Ελλάδα, είναι ανοιχτός στο να συζητήσει με τους ερυθρόλευκους.

Η επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε από την Ισπανία σηματοδοτεί και την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης της ανακοίνωσης του, όσον αφορά στο μέλλον του στην Ελλάδα.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αισιοδοξούν ότι ο Βαλβέρδε θα παραμείνει, αλλά έχουν κοιτάξει κάποιες περιπτώσεις για να είναι έτοιμοι σε ενδεχόμενο αρνητικής κατάληξης.

Ο Ουνάι Έμερι, νυν προπονητής της Βαλένθια που το καλοκαίρι αναμένεται να αποχωρήσει από τις “νυχτερίδες”, μιλώντας στον Πρωταθλητή τόνισε ότι είναι ανοιχτός σε κάθε κουβέντα με τον Ολυμπιακό:

“Αυτή τη στιγμή όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου με την Βαλένθια. Ξέρω τι λέγεται και γράφεται στην Ελλάδα, αφού περίπου τα ίδια λέγονται και γράφονται και εδώ. Έως ότου τελειώσουν οι υποχρεώσεις μου με την Βαλένθια δεν είναι σωστό να μιλήσω για οτιδήποτε άλλο. Δεν θα ήταν σωστό απέναντι στην ομάδα που εργάζομαι.

Επαναλαμβάνω, ξέρω τι λέγεται για μένα και τον Ολυμπιακό. Είμαι ανοιχτός σε κάθε κουβέντα, αλλά εφόσον… ξεμπερδέψω με τις υποχρεώσεις μου στη Βαλένθια. Έχουμε αγώνες ακόμα και στην Ισπανία και στο Europa League.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε