Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Άντε να δούμε! Νέο Δ.Σ. στη Football League

ΦΩΤΟ intime.gr
ΦΩΤΟ intime.gr

Μια ακόμα προσπάθεια. Συνεδριάζει εκ νέου την προσεχή Δευτέρα η Football League, προκειμένου να αποφασιστεί αν -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- θα αρχίσει το πρωτάθλημα.

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να αποφασισθεί η έναρξη του πρωταθλήματος της Football League για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η διοργανώτρια αρχή, ανακοίνωσε ότι στις 24 Οκτωβρίου (14:00) θα δυνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο, προκειμένου να συζητηθούν οι εξελίξεις στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας, καθώς επίσης και για να εκλεγεί Α` αντιπρόεδρος, στην θέση του παραιτηθέντα, Αντώνη Ρέλλα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ, οι διοικούντες 11 ΠΑΕ ζήτησαν τις παραιτήσεις του προεδρείου. Ωστόσο, η πρόταση δεν «πέρασε», καθώς για να γίνει αυτό, πρέπει να ψηφισθεί από τα 4/5 του Σώματος.

Εκτός των 11 ΠΑΕ (σ.σ. σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τις ΠΑΕ Καλλιθέα, Απόλλων Σμύρνης, Αγροτικός Αστέρας, Λαμία, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τρίκαλα, Αχαρναϊκός, Πανσερραϊκός, Χανιά και Άρης) που ψήφισαν υπέρ της «καθαίρεσης» του συμβουλίου, απουσίασαν εκπρόσωποι της Σπάρτης και της Καλλονής, ενώ η ΠΑΕ Πανελευσινιακός δεν είχε δικαίωμα ψήφου λόγω της γνωστής εκκρεμοδικίας.

Πιθανότερη ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, θεωρείται η 29η Οκτωβρίου, χωρίς να αποκλείεται η διοργάνωση ν΄αρχίσει μία εβδομάδα αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε