Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αντέδρασε ο Πατέρας για τις…υπέρογκες αμοιβές στελεχών του Παναθηναϊκού

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας που αναφέρεται στο… πάρτι, όπως το χαρακτηρίζει, που είχε στηθεί την περίοδο 2008-2011 προκάλεσε την αντίδραση του Νικόλα Πατέρα.

Το Derby δημοσιεύει τις αμοιβές στελεχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η αλήθεια είναι ότι τα νούμερα “ζαλίζουν”. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Κώστας Αντωνίου, που σύμφωνα με την εφημερίδα, είχε μικτές αποδοχές 429.475 ευρώ για την περίοδο 2008-09, 321.677 ευρώ για την επόμενη περίοδο ενώ στη δεύτερη θητεία του στην ΠΑΕ που διήρκησε μόλις 3 μήνες πήρε 429.792 ευρώ!

Ο Νικόλας Πατέρας εμφανίζεται από την εφημερίδα ως ο υπεύθυνος για τις σπατάλες και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αντέδρασε.

Μέσω του περιβάλλοντος του αναφέρει:” Πλην του Στέφανου Ησαϊα κανέναν άλλον δεν πρότεινε, ούτε έφερε στον Παναθηναϊκό. Όλοι οι αναφερόμενοι είχαν προσληφθεί ως στελέχη της ΠΑΕ και υπάγονται στις επιλογές του τότε μεγαλομετόχου της.”

Όσον αφορά στις αποδοχές του Κώστα Αντωνίου, η πλευρά Πατέρα ισχυρίζεται ότι το το ποσό που αναφέρεται ως η αμοιβή του, δεν είναι για το τρίμηνο της επιστροφής του (9/10-12/10) αλλά για τα χρήματα που πήρε κατά την διάρκεια της διετίας που ήταν διευθυντής ποδοσφαίρου στην ΠΑΕ.

Επίσης ξεκαθαρίζει ότι στη συνάντηση που είχε γίνει στο King George, ο Νικόλας Πατέρας είχε εισηγηθεί την παραμονή του Ησαΐα και την επιστροφή του Αντωνίου στην ομάδα με λιγότερα χρήματα από τον προηγούμενο μισθό του.

“Τρέχει” για Βοτανικό και εξετάζει τη Λεωφόρο ο Αλαφούζος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε