Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Άντεξε με δέκα ο ΠΑΟΚ – “Ήρωας” ο Χακόμπο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ικανοποιημένοι έφυγαν ΟΦΗ και ΠΑΟΚ από το Γεντί Κουλέ. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν το αήττητο ενώ οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν για 45 λεπτά με 10 παίκτες αλλά κατάφεραν να κρατήσουν το βαθμό. Πρωταγωνιστής ο Χακόμπο που στην πρώτη του φετινή εμφάνιση έπιασε το πέναλτι του Σίσιτς.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα σε δύο περιπτώσεις. Και όταν βρέθηκε νωρίς στο ματς πίσω στο σκορ, αλλά και όταν αποβλήθηκε ο Γλύκος και ο Χακόμπο βρέθηκε απέναντι στον Σίστς από τα 11 βήματα. Ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων έκανε ιδανικό ντεμπούτο αφού έπιασε το πέναλτι και κράτησε το 1-1.

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο ΟΦΗ. Μόλις στο 8ο λεπτό ο Μπανούσης με κεφαλιά έφερε τη μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ο Γλύκος έχασε τη μάχη από τον Παπάζογλου ο οποίος σκόραρε, χωρίς να πανηγυρίσει, εναντίον της πρώην ομάδας του.

Ο ΠΑΟΚ που είχε μπει νωθρά στο ματς αντέδρασε. Στο 18′ ο Σαλπιγγίδης, με πλάτη προς την εστία, πάσαρε στον Φωτάκη ο οποίος βοηθήθηκε από το λάθος του Χαριτωνίδη και με σουτ έφερε το ματς στα ίσα.

2 λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Γουναρίδη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα όμως ο βοηθός σήκωσε λανθασμένα το σημαιάκι του και έτσι το γκολ δεν μέτρησε.

Ο αγώνα δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό και έτσι χρειάστηκε να φτάσουμε στο 40′ για να ανάψουν τα… αίματα. Ο Σίστς έβγαλε εξαιρετική πάσα στον Κουτσιανικούλη, ο Έλληνας μέσος πέρασε τον Γλύκο και έπεσε στο χορτάρι. Ο Δημητρόπουλος έδωσε πέναλτι και ως όφειλε την κόκκινη κάρτα στον Γλύκο.

Ο Χακόμπο μετά από 3 λεπτά έκατσε για πρώτη φορά κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ και έδειξε σαν έτοιμος από καιρό.

Αρχικά απέκρουσε το κακό πέναλτι του Σίσιτς και στην επιστροφή της μπάλας νίκησε και τον Κουτσιανικούλη.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έπαιζε με παίκτη λιγότερο αλλά αυτό δεν φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο δικέφαλος του βορρά έχασε 2 μεγάλες ευκαιρίες να φύγει με το τρίποντο από την Κρήτη.

Στο 55΄ο Λάζαρ καθυστέρησε και δεν μπόρεσε να σουτάρει μετά το λάθος του Γουναρίδη ενώ 20 λεπτά αργότερα ο Αθανασιάδης έφυγε στην πλάτη της άμυνας όμως το σουτ που επιχείρησε από καλή θέση έφυγε άουτ.

Από την άλλη ο ΟΦΗ απείλησε ουσιαστικά μόνο στο 84′ όταν ο Παπάζογλου πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Βάντο με δεύτερη κίτρινη κάρτα και έτσι οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες.

Ο ΟΦΗ διατήρησε το εντός έδρας αήττητο ενώ ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί του όμως πήρε το βαθμό της ισοπαλίας.

ΟΦΗ: Γουναρίδης, Βερόν, Μπανούσης (69′ Ζορμπάς), Χαριτωνίδης, Μονιάκης (53′ Κουρδάκης), Κουτσιανικούλης (79′ Περογαμβράκης), Παπάζογλου, Βάντο, Ιωαννίδης, Σόουζα, Σίσιτς.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Έττο, Λίνο (66′ Σταφυλίδης), Κουμάλο, Ιντζίδης, Ρομπέρ (44′ Χακόμπο), Λαζάρ, Κάτσε, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (71′ Πέλκας), Αθανασιάδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε