Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Άντεξε στην πίεση, Ατρόμητος – Ηρακλής 2-1

Ο Θανάσης Καραγκούνης πέτυχε το πρώτο του γκολ στη Σούπερ Λιγκ και άνοιξε το δρόμο για τη νίκη του Ατρομήτου
Ο Θανάσης Καραγκούνης πέτυχε το πρώτο του γκολ στη Σούπερ Λιγκ και άνοιξε το δρόμο για τη νίκη του Ατρομήτου, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλοί στο πρώτο μέρος, προηγήθηκαν με 2-0 όμως ο Ηρακλής πίεσε και θα μπορούσε στο δεύτερο ημίχρονο να φτάσει στην ισοφάριση.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση και κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του. Στο 24′ μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια ο Θανάσης Καραγκούνης βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής του Ηρακλή και με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ.

 
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα και στο 33′ διπλασίασαν τα τέρματα τους. Ο Νεμπεγλέρας σούταρε, ο Φερνάντεζ απέκρουσε ασθενώς και από κοντά ο Σαγκανόφσκι δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.
 
Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη πίστεψαν ότι θα πάνε στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 2-0, όμως λογάριαζαν χωρίς τον Παπαζαχαρία. Ο μέσος του Ηρακλή με εκπληκτική κεφαλιά κρέμασε τον Μιχαηλίδη και έδωσε νέο ενδιαφέρον στον αγώνα.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής μετά το 60′ κυριάρχησε απόλυτα στο ματς όμως δεν μπορούσε να φτάσει με ιδιαίτερες αξιώσεις στην περιοχή του Μιχαηλίδη.
 
Στο 81′ ο Γιαννούλης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή, σούταρε όμως ο Μιχαηλίδης με διπλή προσπάθεια έσωσε την ομάδα του.
 
Ένα λεπτό αργότερα ο Μιλάνο σκόραρε με κεφαλιά, αλλά το γκολ σωστά ακυρώθηκε αφού ο μέσος του Ηρακλής ήταν εκτεθειμένος.
 
Στο 89′ ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε τους χώρους που είχε αφήσει ο Ηρακλής και λίγο έλειψε να κάνει τρία τα τέρματα του. Ο Φαβάλι πλάσαρε τον Φερνάντεζ αλλά η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι.
 
Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Ηρακλή με τον Γιόζεφ Μπουμπένκο στον πάγκο του. Ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές.
 
Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Ολιβεϊρα, Καραγκούνης (73′ Σφακιανάκης), Σαρμιέντο, Περόνε (79′ Αναστασάκος), Τάτος (70′ Φαβάλι), Σαγκανόφσκι.
 
Ηρακλής:  Φερνάντεζ, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Λέκι, Μάρτος (6′ Γιαννούλης), Γιάντσης (59′ Ηλιάδης), Πίτου Γκαρσία, Κομπαγιάσι, Μιλάνο, Μάρα, Σαρακατσάνος (76′ Βέλλιος).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε