Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: “Με… τακούνια είμαι 2,18 μ.”

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Απολαυστικός ήταν για ακόμη μία φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ενώπιον των δημοσιογράφων… Ο «Greek Freak» απάντησε με χιούμορ σε αρκετές ερωτήσεις που του τέθηκαν κατά τη διάρκεια της media day των Μιλγουόκι Μπακς, με ξεχωριστή αυτή για το ύψος του, δηλώνοντας ότι είναι 2,18 με… τακούνια, αναφέρθηκε στη σύγκριση με τον Σκότι Πίπεν, ξεδίπλωσε τις φωνητικές του ικανότητες στο τραγούδι, μίλησε για τη θέση «1», στην οποία καλείται να ανταποκριθεί τη νέα αγωνιστική περίοδο στο ΝΒΑ, ενώ προέβλεψε ότι ο Τζαμπάρι Πάρκερ θα γίνει All Star. Όσο για τον επίλογο του στη media day; «Στόχος μου είναι να επιστρέψω στα πλέι οφ».

«Το προπονητικό επιτελείο με βοήθησε όλο το καλοκαίρι στο πως θα βελτιώσω το σουτ, στο πως να κατευθύνω την ομάδα και να δημιουργώ φάσεις για τους συμπαίκτες μου. Δούλεψα πάρα πολύ αυτό το καλοκαίρι. Έκανα ειδικές ασκήσεις αλλά είδα και πολύ βίντεο και θα συνεχίσω να βλέπω μέχρι να αρχίσει η σεζόν», είπε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ και συνέχισε: «Ο κόουτς με πίεζε πέρυσι κάθε μέρα και με έκανε να βγαίνω στο γήπεδο σαν να είναι η τελευταία μέρα μου. Το σταφ προσπαθεί να με κρατάει προσγειωμένο και συγκεντρωμένο».

 Σε ερώτηση για τις συγκρίσεις που γίνονται στο πρόσωπο του με τον Σκότι Πίπεν, αλλά και για τα πρόσφατα σχόλια του Τζέισον Τέρι, απάντησε: «Ο Τέρι έχει πει πολλά πράγματα τελευταία… Προσπαθεί να μου ασκήσει πίεση. Ο Πίπεν είναι σίγουρα ένας παίκτης που θέλω να παίξω σαν αυτόν. Εάν μπορέσω να βρεθώ στο επίπεδο του κάποια μέρα, θα έχω κατακτήσει έναν από τους στόχους μου».

 Αναφερόμενος στο ύψος του, μετά από σχετική ερώτηση, σχολίασε, προκαλώντας τα γέλια των δημοσιογράφων, οι οποίοι ήδη είχαν απολαύσει ένα ρεφρέν από τον… τραγουδιστή Αντετοκούνμπο: «Είμαι 2,11 χωρίς παπούτσια, και 2,13με παπούτσια. Με… τακούνια είμαι 2,18. Μπορεί βέβαια να είμαι και 2,06μ. σαν τον Ντουράντ».

 Σχετικά με τον τραυματισμό του Κρις Μίντλετον, δήλωσε: «Ήταν σκληρό που μάθαμε ότι θα λείψει έξι μήνες, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε στο στόχο μας και να τον κατακτήσουμε. Δεν αλλάζει ο στόχος μας ακόμα και χωρίς τον Κρις».

 Μιλώντας για το νέο συμπαίκτη του, Θον Μέικερ, είπε: «Είναι από τους λίγους παίκτες που τον βλέπω και λέω ότι έχει τόσο μεγάλη προοπτική. Νομίζω ότι έχω μακρύτερα χέρια από αυτόν, αλλά δεν το ξέρω σίγουρα, θα το τσεκάρω στα αποδυτήρια».

 Όσο για τη θέση του πόιντ γκαρντ, που καλείται να καλύψει φέτος, μετά από προτροπή του Τζέισον Κιντ, σχολίασε: «Αυτό το καλοκαίρι μιλήσαμε πολύ με τον Τζέισον Κιντ και είπαμε ότι θα πρέπει να μιλάω περισσότερο στο γήπεδο, να γίνω ηγέτης. Πρέπει να ακούν περισσότερο τη φωνή μου φέτος οι συμπαίκτες μου», για να προβλέψει στη συνέχεια ότι ο Τζαμπάρι Πάρκερ… «θα γίνει All Star αυτή τη χρονιά».

 Τέλος, ο Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε και στον μεγάλο στόχο των «ελαφιών», που είναι άλλος… «Κάποιες φορές λένε ότι θα είσαι σπουδαίος, κάποιες φορές ότι θα απογοητεύσεις. Όπως και να ‘χει, εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στο στόχο μας. Τα πλέι οφ ήταν μία από τις ωραιότερες στιγμές μου στο ΝΒΑ και σίγουρα θέλω να επιστρέψω εκεί».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε