Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: Σάρωσε τα βραβεία του ΝΒΑ ο Γιάνναρος [pics, vid]

Αντετοκούνμπο: Σάρωσε τα βραβεία του ΝΒΑ ο Γιάνναρος [pics, vid]

Μία ονειρική χρονιά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Γιάννη Αντετκοκούνμπο, ο οποίος “τρέλανε” φέτος άπαντες στο ΝΒΑ με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα των Μπακς. Ο 22χρονος φόργουορντ αναδείχθηκε πιο βελτιωμένος παίκτης της χρονιάς.

 Ο διεθνής Έλληνας άσος σάρωσε τα φετινά βραβεία του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο. Μετά την επιλογή του στη δεύτερη καλύτερη αμυντική πεντάδα, αλλά και τη συμμετοχή του στο All Star Game ως βασικός με την ομάδα της Ανατολής, ο “Greek Freak” αναδείχθηκε και πιο βελτιωμένος παίκτης της σεζόν.

Ο Γιάνναρος έκανε… πλάκα στους άλλους δύο υποψήφιους για το βραβείο, μιας και συγκέντρωσε 428 βαθμούς, 267 παραπάνω από τον δεύτερο Νίκολα Γιόκιτς των Νάγκετς (161). Τρίτος ήταν ο Γάλλος Ρούντι Γκομπέρ των Τζαζ με 113 βαθμούς.

Όσο για τους αριθμούς του Γιάννη Αντετοκούνμπο τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Έλληνας φόργουορντ μέτρησε μέσο όρο 22.9 πόντους (56.3% στα δίποντα, 27.2% στα τρίποντα, 77% στις βολές), 8.8 ριμπάουντ, 5.4 ασίστ, 1.6 κλεψίματα και 1.9 κοψίματα σε 80 αγώνες.

“Πρώτα απ΄ όλα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, διότι χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να πάρω αυτό το βραβείο. Ευχαριστώ τους προπονητές μου, τους Έλληνες, τους οπαδούς των Μπακς, την οικογένειά μου που είναι εδώ και με υποστηρίζει”, ήταν το μήνυμα του “Greek Freak”.

 

 

Οι ψήφοι

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε