Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: Υπόκλιση στην ελληνική σημαία! Την τίμησε ιδανικά [vids]

Αντετοκούνμπο: Υπόκλιση στην ελληνική σημαία! Την τίμησε ιδανικά [vids]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μας… υποχρεώνει με τη στάση του να χαμηλώσουμε το κεφάλι μας μπροστά του. Δεν είναι μόνο αθληταράς, αλλά ένα παιδί που δεν πήραν τα μυαλά του αέρα με το… παραμύθι που χτίζει κάθε μέρα στο ΝΒΑ και παραδίδει μαθήματα ταπεινότητας και σεβασμού.

Οι συναθλητές του τον περίμεναν υπομονετικά στο πούλμαν της ομάδας για να υπογράψει αυτόγραφα στους Ελληνες ομογενείς που τον είχαν πολιορκήσει,  στη Νέα Υόρκη.

Ο Γιάννης έσπευσε δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο… 

«Μας κάνεις υπερήφανους», του έλεγαν κι όταν κάποιος του ζήτησε να υπογράψει πάνω στην ελληνική σημαία, ήταν αφοπλιστικός: «Όχι δεν βάζω (σ.σ. υπογραφή) πάνω στη σημαία».

Ωστόσο, παρέμεινε ευγενής και έδειξε ότι σέβεται το εθνικό μας σύμβολο.

Δείτε την ατάκα του: 

 

 

Στο Madison Square Garden, στον αγώνα των Μπακς με τους Νικς υπήρχαν ελληνικές σημαίες για χάρη του και του το επεσήμανε ο ρεπόρτερ που του πήρε συνέντευξη μετά το ματς και ο Γιάνναρος απάντησε: «Οταν τις βλέπω νιώθω υπέροχα. Είναι όμορφο να υπάρχουν Έλληνες στην Αμερική που με υποστηρίζουν και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό».

Τότε ο ρεπόρτερ του είπε: «Είσαι Έλληνας Θεός. Πως το νιώθεις όταν πας στην Ελλάδα;» Ο «Κούνμπο» χειρίστηκε εξαιρετικά την ερώτηση λέγοντας: «Είμαι Έλληνας Θεός; Αυτοί ήταν 12. Εγώ είμαι 13ος;» 

  

 

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε