Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Αντίο” Σκόκο σε Ελλάδα

Πόρτα στους επίδοξους μνηστήρες του από την Ελλάδα έριξε ο Νάτσο Σκόκο
"Πόρτα" στους επίδοξους μνηστήρες του από την Ελλάδα έριξε ο Νάτσο Σκόκο, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Αργεντινός της ΑΕΚ δήλωσε ότι έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, μετά το καλοκαίρι.

Ο Νάτσο Σκόκο μίλησε στην εφημερίδα “Οle” και επανέλαβε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους “κιτρινόμαυρους”, προκειμένου να δοκιμάσει την τύχη του εκτός Ελλάδας, αλλά διαβεβαίωσε ότι στο μεταξύ θα τα δίνει όλα για την ομάδα του.

“Τον Ιούνιο θέλω να συνεχίσω να προοδεύω σε διεθνές επίπεδο. Θέλω να βελτιωθώ. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει καλές ομάδες, αλλά δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό όσο άλλα πρωταθλήματα, όπως το ισπανικό,το ιταλικό, το γερμανικό. Θέλω να προοδεύσω και πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή”, δήλωσε ο 24χρονος επιθετικός.

Ο παίκτης είπε πως έλαβε άπό την ΑΕΚ την διαβεβαιωση, ότι τον Ιούνιο θα του “ανοιξει την πόρτα” και ότι δεν θα μπεί εμπόδιο στο μέλλον του: “Τον Ιανουάριο δεν με άφησαν να φύγω γιατί κανείς από την ομάδα δεν τολμούσε να πάρει την απόφαση για την αποχώρηση μου. Ο πρόεδρος ήθελε να κερδίσει χρόνο. Επίσης, επειδή η αντιπαλότητα ανάμεσα στις τρείες ομάδες της Αθήνας είναι πολύ μεγάλη. Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος φόβος τους”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε