Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

“Αντίο” από Βλάχο και Μαύρο – Η επόμενη μέρα στην ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Βλάχος δήλωσε πως δεν παραιτείται μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, όμως μετά τους 5 αγώνες χωρίς νίκη και την τελευταία θέση στην βαθμολογία το ΔΣ της ΑΕΚ αποφάσισε την λύση της συνεργασίας παρά την αντίθετη γνώμη του Θωμά Μαύρου, ο οποίος έξαλλος με τα μέλη του ΔΣ δήλωσε πως φεύγει και αυτός.Τέλος και ο Κωστής. Κρούση σε Αναστασιάδη. Υποψήφιος ο Χάβος αλλά και το δίδυμο Δέλλα-Λυμπερόπουλου.

Ο Βαγγέλης Βλάχος πλήρωσε… το μάρμαρο για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσμα της ΑΕΚ. Η ήττα από τον Πανιώνιο που έφερε την ομάδα στην τελευταία θέση ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι για τον Έλληνα τεχνικό, καθώς μετά το ματς στη Νέα Σμύρνη τα μέλη του ΔΣ αποφάσισαν την απομάκρυνση του από την τεχνική ηγεσία.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος επικοινώνησε με τον Θωμά Μαύρο, ο οποίος εξέφρασε την διαφωνία του για αυτή την απόφαση, ωστόσο υπερίσχυσε η γνώμη του ΔΣ.

Εκτός του Βαγγέλη Βλάχου, παρελθόν θα αποτελέσουν οι βοηθοί του αλλά και ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ, Χρήστο Κωστής.

Πλέον, στην “Ένωση” βρίσκονται στην αναζήτηση του ανθρώπου που θα αναλάβει το δύσκολο έργο να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει γίνει μία πρώτη επαφή με τον Άγγελο Αναστασιάδη, ενώ υποψήφιοι φέρονται να είναι ο Μάκης Χάβος και το δίδυμο Δέλλα-Λυμπερόπουλου.

“Βόμβα” Μαύρου μετά την απομάκρυνση Βλάχου: “Φεύγω κι εγώ”


Έπιασε…πάτο στην Πλατεία – Στην τελευταία θέση η ΑΕΚ! (VIDEO)


Βλάχος: Η παραίτηση είναι για τους δειλούς


Οπαδοί της ΑΕΚ στα Σπάτα – Κριτική Κατίδη στον Βλάχο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε