Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Αντίο” από τον Ποντόλσκι στην εθνική Γερμανίας με γκολάρα! [pics, vid]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Καλύτερο τέλος στην καριέρα του με την Εθνική ομάδα της Γερμανίας σίγουρα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Λούκας Ποντόλσκι.

Το γήπεδο της Μπορούσια Ντόρτμουντ φόρεσε το βράδυ της Τετάρτης τα γιορτινά του για να… τιμήσει τον Λούκας Ποντόλσκι, στον φιλικό αγώνα με την Αγγλία.

Οι φίλοι της πρωταθλήτριας κόσμου γέμισαν το “Signal Iduna Park” και αποχαιρέτησαν τον επιθετικό της Γαλατασαράι, που φόρεσε τη φανέλα των “πάντσερ” για περίπου 12 χρόνια.

Ο Ποντόλσκι έμεινε έκπληκτος όταν είδε το εντυπωσιακό κορεό που σηκώθηκε γι΄ αυτόν στη “νότια κερκίδα” και ανταπέδωσε την αγάπη του κοινού, δίνοντας στη “νασιοναλ μάνσαφτ” τη νίκη γοήτρου απέναντι στα “τρία λιοντάρια”, σκοράροντας στο 69ο λεπτό το μοναδικό γκολ.

Ο επιθετικός της Γαλατάσαραϊ γνώρισε την… αποθέωση όταν αντικαταστάθηκε στο 84΄ από τον Σεμπάστιαν Ρούντι, ενώ μετά το τέλος του αγώνα οι συμπαίκτες του τον σήκωσαν στα χέρια. Ο Ποντόλσκι αποχωρεί όντας τρίτος σε συμμετοχές (131), πίσω από τους Ματέους (150) και Κλόζε (137) και τρίτος σε γκολ (48), πίσω επίσης από τον Μίροσλαβ Κλόζε (71) αλλά και τον Γκερντ Μίλερ (68).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε