Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό των “αιωνίων”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Για 5η συνεχόμενη φορά και 8η συνολικά, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται στον τελικού κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων και το ρεκόρ που απειλείται.

Κοινή ανακοίνωση Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού

Τελικός “αιωνίων” υπ΄αριθμόν 5 στο Ελληνικό

Το απόγευμα του Σαββάτου (18:30) οι “αιώνιοι” βρίσκονται αντιμέτωποι για ακόμα μία φορά στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Παρουσία 1800 φιλάθλων, στο γήπεδο του Ελληνικού, οι “ερυθρόλευκοι” θα προσπαθήσουν να φτάσουν στην 3η συνεχόμενη κατάκτηση καθώς και πέρυσι και πρόπερσι είχαν επικρατήσει του Παναθηναϊκού.

Στην προσπάθεια να φτάσουν τις 10 κατακτήσεις στον θεσμό, οι “ερυθρόλευκοι” θα στερηθούν των υπηρεσιών του Έισι Λο, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς με την Γαλατασαραϊ.

Από ο πολυνίκης του θεσμού, Παναθηναϊκός (12 κατακτήσεις) δεν αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα αφού τόσο ο Μπατίστ όσο και ο Περπέρογλου προπονήθηκαν κανονικά.

Γιαννακόπουλος: Χορτάτοι από τίτλους αλλά θέλουμε κι άλλους

Οι “πράσινοι”ψάχνουν το πρώτο του κύπελλο μετά το 2009 σε μία διοργάνωση που αποτελεί το μελανό σημείο (αν υπάρχει τέτοιο) στους τελικούς ο Ομπράντοβιτς. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει κερδίσει 22 τίτλους σε 27 τελικούς ωστόσο οι 4 από τους 5 χαμένους είναι στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Δεν χαιρέτησε τον Σπανούλη ο Ομπράντοβιτς

Παράλληλα τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού κυνηγούν την ισοφάριση ενός ιστορικού ρεκόρ. Οι Διαμαντίδης, Μπατίστ και Τσαρτσαρής αν πατήσουν στο παρκέ θα φτάσουν τις 8 συμμετοχές σε τελικούς, όσες έχουν οι Αλβέρτης και Γιαννάκης, ενώ θα ξεπεράσουν τον Γκάλη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε