Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αντίθετος με τα μέτρα ασφαλείας ο Ζαγοράκης – “Ο ΠΑΟΚ κάνει κουμάντο στην Τούμπα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του “δικεφάλου του βορρά” κατέκρινε εκείνους που δημιουργούν κλίμα, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας “κάνουν λες και παίζουμε σε ξένη χώρα”! Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας. Κλείνει η λαϊκή της Τούμπας.

Μάλιστα, στο περιθώριο της σημερινής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκη, επεσήμανε ότι κακώς η αστυνομία έχει δημιουργήσει την αίσθηση ότι ο Ολυμπιακός ταξιδεύει σε ξένη χώρα, προσθέτοντας ότι η Τούμπα θα λειτουργήσει όπως θα λειτουργούσε σε έναν κανονικό αγώνα με την παρουσία φιλάθλων. “Ο ΠΑΟΚ κάνει κουμάντο στην Τούμπα”, είπε χαρακτηριστικά

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάλεσε την ηγεσία της ελληνικής αστυνομίας να βρεθεί στην Τούμπα, για να διαπιστώσει ότι οι αγώνες της ομάδας γίνονται σε άψογη ατμόσφαιρα, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο αθλητικός Εισαγγελέας.

Περισσότεροι από 1.700 αστυνομικοί, ανάμεσά τους και διμοιρίες που θα μετακινηθούν από την Αθήνα, τμήματα της ομάδας «Δ», με την παρουσία εισαγγελικών αρχών, μεταξύ των οποίων και ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, θα εποπτεύσουν και θα δραστηριοποιηθούν στην εφαρμογή των μέτρων τάξης και ασφάλειας που έχουν αποφασιστεί για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.
 
Τα μέτρα ελήφθησαν από την αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης και υπό την εποπτεία του υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Ιωάννη Ραχωβίτσα, που βρίσκεται από τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Σε αυτά περιλαμβάνεται και η χρήση ελικοπτέρου που θα υπερίπταται του γηπέδου της Τούμπας τις ώρες πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο σχεδιασμός για την Ελληνική Αστυνομία ξεκινά από τη συνοδεία και προώθηση στο γήπεδο της Τούμπας της αποστολής του Ολυμπιακού, από το ξενοδοχείο που θα καταλύσει σε λίγες ώρες , δεδομένου και του αιτήματος της πειραϊκής ομάδας για αυξημένη προστασία.
 
Το πλάνο της συνοδείας της “ερυθρόλευκης” αποστολής, περιλαμβάνει ισχυρή προστασία με αυτοκινούμενη πομπή αστυνομικών οχημάτων και κλείσιμο των κάθετων δρόμων μέχρι το γήπεδο. Θα υπάρχει «νεκρή ζώνη» σε απόσταση 200 μέτρων περιμετρικά του γηπέδου της Τούμπας και δεν θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά που λειτουργεί κάθε Τετάρτη ως τις πρώτες απογευματινές ώρες.
 
Το βράδυ της Τρίτης είναι προγραμματισμένη ακόμη μία σύσκεψη των επικεφαλής της αστυνομίας για την επιβεβαίωση των μέτρων και τον έλεγχο της κατάστασης αύριο, πέριξ του γηπέδου της Τούμπας, αλλά και σε όλη την περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, απ΄όπου θα περάσει η αποστολή του Ολυμπιακού.
 
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν οργανώσει συγκεντρώσεις έξω από το γήπεδο και δεν είναι λίγοι αυτοί που αναμένεται να μεταβούν και από τις κοντινές πόλεις για να βρεθούν όσο πιο κοντά γίνεται στην ομάδα τους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε