Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αντωνίου: Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Νιόπλια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναικού ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Νιόπλια ενώ μίλησε και για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Με συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Άποψη” ο Κώστας Αντωνίου αναφέρθηκε στις φήμες που ακούγονται για αντικατάσταση του Νιόπλια.

Για το αν υπάρχει περίπτωση να τεθεί θέμα προπονητή σε περίπτωση που συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα.

Όχι. Σας το λέω ότι δεν πρόκειται να υπάρξει θέμα απόλυσης του Νίκου Νιόπλια. Η διοίκηση στηρίζει τον προπονητή και τον αφήνει να κάνει το έργο του. Υπήρχαν κάποια άτυχα αποτελέσματα, αλλά και αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δεν θα επηρεάσουν την παρουσία του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Κάνει τη δουλειά του αναπόσπαστος, και εμείς θα είμαστε δίπλα του για ό,τι χρειαστεί για να τον βοηθήσουμε.

Για το αν υπάρχουν προβλήματα μέσα στην ομάδα.

Στην περίοδο που βρισκόμαστε τώρα, δηλαδή στην αρχή της σεζόν, είναι λογικό όλες οι ομάδες να αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα. Έτσι και στον Παναθηναϊκό υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν. Η ομάδα είναι καλή, και φέτος είμαστε δυνατοί και θα διεκδικήσουμε τόσο το νταμπλ στην Ελλάδα όσο και την καλή πορεία στην Ευρώπη. Σας ξαναλέω ότι υπάρχουν κάποια πρόβληματα στην ομάδα, ωστόσο εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να τα λύσουμε. Η πρώτη μας κίνηση ήταν η αλλαγή του γυμναστή, με τον Έμπεν να παίρνει τη θέση του Κέζου, αλλαγή την οποία θεωρούμε ότι ήταν επιβεβλημένη.

Για το αν υπάρχουν κενά στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Είναι ένα θέμα το οποίο θα συζητηθεί όταν έρθει η ώρα. Αυτή τη στιγμή προέχει η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. Να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Για το θέμα του ρόστερ θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα.

Για το πως αισθανόταν το διάστημα που ήταν εκτός ομάδας, όταν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεχόταν έντονες φραστικές επιθέσεις.

Δεν μου άρεσαν καθόλου αυτά που έβλεπα. Δεν πρέπει να είναι έτσι ο Παναθηναϊκός. Πρέπει να υπάρχει ομόνοια και όλοι μαζί να έχουμε στόχο το πρωτάθλημα. Δεν είναι λογικές σκηνές ο κόσμος να βρίζει τη διοίκηση. Όλα αυτά είναι καταδικαστέα και θα πρέπει να εκλείψουν.

Για τις συχνές επισκέψεις του στην Παιανία το τελευταίο διάστημα.

Δεν είναι κακό να πηγαίνω στην Παιανία και να έχω επαφή με τους παίκτες. Μετά τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα, τους μίλησα τώρα που είναι αρχή για να αποφύγω τα χειρότερα. Το θέμα είναι ότι η ομάδα είναι πολύ καλή, έχει κρατήσει τον “κορμό” από πέρυσι, έχει διατηρήσει στο ρόστερ της παίκτες όπως είναι ο Σισέ, ο Ζιλμπέρτο και πολλοί άλλοι που έχουν δημιουργήσει μία πολύ καλή ομάδα.

Για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Παναθηναϊκού στο Παγκρήτιο ύστερα από απόφαση του γενικού γραμματέα Αθλητισμού κ. Μπιξαξή.

Το συγκεκριμένο θέμα είναι κάτι που θα το χειριστούν οι αρμόδιοι. Πάντως εμείς σεβαστήκαμε την απόφαση του κ. Μπιξαξή και δεν πήραμε εισιτήρια για το ματς του Παγκρητίου, κόντρα στον Εργοτέλη. Αλλά, για το θέμα υπάρχουν άλλοι που μπορούν να σας μιλήσουν πιο υπεύθυνα.

Για την κουβέντα που έχει “ανάψει” το τελευταίο διάστημα με αφορμή τη σωρεία διαιτητικών λαθών.

Δεν θα ήθελα να πω κάτι για όλα αυτά τα θέματα. Δεν θα ήθελα να το κάνω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η διαιτησία τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και πρέπει κάποια στιγμή να δοθεί μία λύση στο πρόβλημα. Οι διαιτητές κάνουν λάθη, αυτό είναι γεγονός. Πρέπει όμως κάποια στιγμή όλη αυτή η κουβέντα να σταματήσει και να ασχολούμαστε μόνο με το ποδόσφαιρο.

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι φέτος φαβορί για το πρωτάθλημα.

Φυσικά και είναι το φαβορί. Μπορούμε και φέτος να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να κάνουμε μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Έχουμε καλή ομάδα, καλούς ποδοσφαιριστές και τον κόσμο στο πλευρό μας. Το έδειξε άλλωστε και το γεγονός ότι δώσαμε πάνω από 30.000 διαρκείας, που είναι μεγάλη υπόθεση. Αυτή τη στιγμή μπορεί να έχουμε κάποια άτυχα αποτελέσματα, αλλά είναι ακόμα νωρίς. Άλλωστε, όσο περνούν τα παιχνίδια, η ομάδα θα γίνεται καλύτερη και όχι χειρότερη. Έχουμε παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και αν χρειαστεί το Γενάρη θα ενισχυθούμε περαιτέρω.

Για το θέμα που έχει προκύψει με τον Κώστα Κατσουράνη και την εθνική ομάδα.

Είναι κάτι που έγινε στο παρελθόν και πλέον έχει τελειώσει. Δεν χρειάζεται να συζητάμε άλλο για αυτό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε