Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Aντωνίου: “Να μιλάτε λιγότερο”

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού μίλησε με σκληρή γλώσσα στους παίκτες των “πρασίνων”, με αφορμή την κακή εμφάνιση με τον Ατρόμητο, λέγοντας τους ότι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Τετ α τετ με Φρείτας – Γκοβού.

“Τα πράγματα είναι απλά. Δεν είναι εικόνα αυτή. Πρέπει να βελτιωθείτε. Θα πρέπει να μιλάτε λιγότερο και να παίζετε περισσότερο”, είπε αρχικά, κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης. Ταυτόχρονα απευθύνθηκε και στο Νίκο Νιόπλία λέγοντας: “Θα πρέπει να δουλεύεις όσο καλύτερα γίνεται”.

“Ερωτηματικό” ο Σπυρόπουλος στο ματς με Λάρισα

Ο Κώστας Αντωνίου επεσήμανε στους ποδοσφαιριστές ότι η διοίκηση της ομάδας είναι στο πλευρό τους, αλλά τόνισε ότι: “Δεν επιτρέπεται τέτοια εικόνα να παρουσιαστεί ξανά στο γήπεδο”.

Εκτός της συνομιλίας του Αντωνίου με τους παίκτες, ο Σίντνεϊ Γκοβού είχε τετ α τετ με τον Κάρλος Φρέιτας για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται ο Γάλλος. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας ζήτησε να μάθει τον λόγο των εμφανίσεων του με τον Γάλλο επιθετικό να αναγνωρίζει πως δεν είναι καθόλου καλός το τελευταίο χρονικό διάστημα

“Ό,τι και να πεις έχει δίκιο. Ξέρω τι λένε για εμένα και έχουν δίκιο. Υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά και θα δείξω ποιος πραγματικά είμαι”, ήταν τα λόγια του Γάλλου μεσοεπιθετικού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε