Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Άντρεσεν: Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σύμφωνα με τον τεχνικό της Βαλερένγκα, οι Νορβηγοί θα κάνουν το παιχνίδι τους κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ότι βγει, γνωρίζοντας φυσικά πως το έργο της ομάδας του μετά την εντός έδρας ήττα με 2-0 από τους Θεσσαλονικείς δεν θα είναι εύκολο.
Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των Νορβηγών στην σημερινή συνέντευξη Τύπου:

Για την κατάσταση της ομάδας του: “Δεν έχουμε κάποια σοβαρά προβλήματα. Έχουμε κάποιους μικροτραυματισμούς. Επέστρεψαν κάποιοι παίκτες μετά το φιλικό με τη Λίβερπουλ. Γενικά, όλα πάνε καλά.”

Για το πως θα παίξει η Βαλερένγκα: “Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Στο πρώτο ματς ήμασταν καλοί, ελέγχαμε το παιχνίδι και είχαμε ευκαιρίες. Ο ΠΑΟΚ είχε και αυτός, αλλά και ένα πολύ καλό φάουλ. Δεν νομίζω να αλλάξουμε δραματικά τον τρόπο παιχνιδιού μας.”

Για το αν αποτελεί πλεονέκτημα για την ομάδα του ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει επίσημα ματς: “Έχουμε το πλεονέκτημα ότι έχουμε στα πόδια μας περισσότερα παιχνίδια. Ελπίζω να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ, όπως την προηγούμενη φορά, αλλά με ένα γκολ παραπάνω.”

Για το αν θα επηρεάσει την ομάδα του η ζέστη που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη: “Σίγουρα η ζέστη θα επηρεάσει και τις δύο ομάδες. Περιμένω ένα πιο αργό τέμπο από ότι συνήθως. Οι παίκτες μας θα είναι λίγο κουρασμένοι από τα συνεχή παιχνίδια, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό.”

Για το ότι το παιχνίδι θα γίνει σε γεμάτο γήπεδο: “Δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο. Οι περισσότεροι ξέρουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δυναμικό κόσμο, από το παιχνίδι εδώ πριν δύο χρόνια. Είναι συνηθισμένοι να παίζουν σε γεμάτα γήπεδα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε