Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Απαλλάχθηκε η Ηλιούπολη – Υποβιβάζεται ο Αετός Σκύδρας

Απαλλάχθηκε η Ηλιούπολη – Υποβιβάζεται ο Αετός Σκύδρας
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 01.11.2011 | 15:09
Πρώτη δημοσίευση: 01.11.2011 | 15:09

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League απάλλαξε την Ηλιούπολη από την κατηγορία για πειθαρχική παράβαση στοιχήματος, ωστόσο επέβαλλε στον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Τσακογιάννη, τον Αετό Σκύδρας και τον πρόεδρό του Γιάννη Ναυρινιάδη ποινές για ενεργητική και παθητική δωροδοκία.

Να σημειωθεί πάντως ότι η Ηλιούπολη έχει ήδη υποβιβαστεί για άλλους λόγους.
 
Η Απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ:

Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ από τις αποδιδόμενες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις.
 
Απαλλάσσει όλους τους εγκαλουμένους από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση του στοιχήματος.
Δέχεται ομόφωνα ότι οι εγκαλούμενοι  ΤΑΠ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ, Ι. ΝΑΥΡΙΝΙΑΔΗΣ και Γ. ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ τέλεσαν το πειθαρχικό παράπτωμα της ενεργητικής και παθητικής δωροδοκίας και επιβάλλει σε βάρος αυτών τις εξής πειθαρχικές ποινές:
 
1) Στο ΤΑΠ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ α) την χρηματική ποινή των τριακοσίων χιλιάδων (300.000)ευρώ και  κατά τα 2/4  την χρηματική ποινή των εκατόν πενήντα  χιλιάδων(150.000) ευρώ  β) την ποινή του υποβιβασμού στην επόμενη κατώτερη κατηγορία δια της  καταλήψεως της  τελευταίας θέσεως στον οριστικό οικείο βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας στην οποία αγωνιζόταν κατά το 2010-2011.
2) Στον   Ι. ΝΑΥΡΙΝΙΑΔΗ  α) την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο εφ΄ όρου ζωής  β) την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους  εφ΄ όρου ζωής και γ) την χρηματική ποινή των εκατόν είκοσι χιλιάδων (120.000)ευρώ και κατά τα 2/4 την χρηματική ποινή των εξήντα χιλιάδων (60.000) ευρώ.
Στον  Γ. ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ  α) την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο εφ΄ όρου ζωής  β) την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους  εφ΄ όρου ζωής και γ) την χρηματική ποινή των εκατόν είκοσι χιλιάδων (120.000)ευρώ και κατά τα 3/4 την χρηματική ποινή των ενενήντα χιλιάδων (90.000) ευρώ.
Κρίθηκε, αποφασίσθηκε  και δημοσιεύθηκε την 1-11-2011.
    Διαδώστε αυτό το άρθρο