Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Άπαντες στην αποστολή της ΑΕΚ – Αγιασμός πριν την προπόνηση

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Ο Μπλένταρ Κόλα θέλοντας να δείξει ότι όλοι οι παίκτες μπορούν να βοηθήσουν στην ανατροπή του κακού κλίματος στην Ένωση, κάλεσε και τους 23 στην αποστολή ενόψει του αγώνα κόντρα στην Ξάνθη.

Η ήττα από τη Ζενίτ μπορεί να ήταν μέσα στο πρόγραμμα αλλά ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων για την ΑΕΚ που έχει χάσει αρκετό έδαφος στο πρωτάθλημα και δεν έχει πλέον άλλα περιθώρια.

Ο Μπλένταρ Κόλα θα καθήσει και πάλι στον πάγκο, μιας και δεν έχει βρεθεί ακόμη ο αντικαταστάτης του Μπάγεβιτς και θέλοντας να συσπειρώσει την ομάδα κάλεσε και τους 23 παίκτες στην αποστολή.

Αραμπατζής, Σάχα, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Γιάχιτς, Νταντόμο, Καράμπελας, Αργυρίου, Καφές, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Μάκος, Λαγός, Έντερ, Ντιόπ, Γκέντσογλου, Τζιμπούρ, Μπλάνκο, Μπερνς, Σκόκο, Λυμπερόπουλος.

Πριν την έναρξη της προπόνησης έγινε αγιασμός στους Θρακομεκεδόνες, άλλη μία κίνηση που δείχνει ότι στην ΑΕΚ θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.

Έτσι το ματς κόντρα στην Ξάνθη, που θα διεξαχθεί στις 18.15 και θα μεταδοθεί από τη NOVA, ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση από το NewsIt. αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε