Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Απάντησε ο Τζίγγερ στον Βωβό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η δήλωση του Άρη Βωβού περί ευθυνών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη μη δημιουργία του γηπέδου στον Βοτανικό προκάλεσε την αντίδραση της πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Βωβός: Οι ευθύνες του Παναθηναϊκού

“Δεν μας λέει συγκεκριμένα ποιος Παναθηναϊκός έχει την ευθύνη για την «καθυστέρηση». Ο ερασιτέχνης που προηγείται στις υπογραφές όλων των συμβάσεων που γίνονται στο έργο από πλευράς Παναθηναϊκού και είναι ο ιδιοκτήτης ή η ΠΑΕ που απλά είναι ενοικιάστρια στον χώρο; Αν ευθύνεται κάποιος λοιπόν είναι μόνο ο ερασιτέχνης, που δεν ευθύνεται φυσικά παρά μόνο στο μυαλό του κ. Βωβού” αναφέρει χαρακτηριστικά η πλευρά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι άνθρωποι του περιβάλλοντος του Γιάννη Βαρδινογιάννη ξεκαθαρίζουν ότι η ΠΑΕ και ο ερασιτέχνης δεν είχαν κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που έπρεπε να απαντήσουν ενώ θυμίζουν την καθυστέρηση που υπήρξε πριν την ψήφιση του νόμου από την κυρία Μπιρμπίλη.

Όσον αφορά στις οικονομικές αξιώσεις που ανέφερε ο Άρης Βωβός, η πλευρά Βαρδινογιάννη ξεκαθάρισε ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα απαιτήσουν μαζί με τον ερασιτέχνη οικονομική αποζημίωση από τον κύριο Βωβό για την καθυστέρηση ολοκλήρωσης του έργου.
 
Βγενόπουλος: Ο Τζίγγερ οδηγεί τον Παναθηναϊκό σε πτώχευση

Η απάντηση Τσάκα στον Βγενόπουλο

Δημιουργήθηκε φορέας ΠΑΟ-ΣΩΤΗΡΙΑ – Κάλεσμα σε 100.000 φίλους του Παναθηναϊκού

Ο πρόεδρος της Πάρμα “ανακοίνωσε” την απόκτηση του Νίνη

Μεγαλομέτοχοι οι παλαίμαχοι! – Δίνει τις μετοχές ο Τζίγγερ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε