Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Απαντήσεις Φύσσα για τις αποχωρήσεις

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τον προβληματισμό του για την ευκολία με την οποία φεύγουν ποδοσφαιριστές από την Εθνική, εξέφρασε ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, που μίλησε για τις περιπτώσεις Γκέκα, Κυργιάκου, Αμανατίδη, αλλά και για τα σενάρια που αφορούν στον Κατσουράνη.

Ο Φύσσας μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 και με τις δηλώσεις του δεσμεύτηκε ότι το θέμα θα λάβει τέλος, μετά την συνάντηση που αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα. “Είτε χρειαστεί μια ημέρα, είτε μια ώρα, θα κάτσουμε και θα τα λύσουμε σ’ αυτή τη συνάντηση”.

Γκέκας: “Παλιό το πρόβλημα, ας το λύσουν οι υπεύθυνοι”


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Φύσσα:

“Καταλαβαίνω ότι θέλετε να μάθετε τι συμβαίνει… Για να σας καλύψω κάπως, επειδή έσπασαν τα τηλέφωνα χθες (σ.σ. Πέμπτη), να πω ότι πρώτα ήθελα να ζυγίσω τα πράγματα, να μιλήσω με τον πρόεδρο. Δεν μπορούσα να κάνω εικασίες πριν γνωρίζω τι μέλλει γενέσθαι. Μετά τον απολογισμό που κάναμε μπορώ σήμερα να σας διαφωτίσω κατά κάποιο τρόπο”, ανέφερε αρχικά, ο Τάκης Φύσσας.

Για τον Γιάννη Αμανατίδη:
“Η αποχώρηση του Γιάννη Αμανατίδη έγινε σε μια πραγματικά στιγμή που κανείς δεν το περίμενε και οι λόγοι που εξέφρασε ο Γιάννης, και που έθεσε τον εαυτό του εκτός Εθνικής, μόνο απορία μπορούσαν να μας προκαλέσουν. Δε μίλησε μαζί μου, βγήκε και το ανακοίνωσε μόνος του, χωρίς να ειδοποιήσει κανένα. Εχω μιλήσει μαζί του στο παρελθόν, ήμουν σε επικοινωνία μαζί του, παρότι ο Γιάννης έλεγε τα αντίθετα… Ο καθένας ας πιστέψει ό,τι θέλει και ποιος είναι ειλικρινής. Ο Γιάννης μιλούσε για την εποχή-Ρεχάγκελ και τι γινόταν τότε, επομένως δεν είναι το θέμα μας”.

Για τον Σωτήρη Κυργιάκο: “Μίλησα μαζί του, δεν μπόρεσε να μου πει ξεκάθαρα τι είναι αυτό που τον ενοχλεί… Εγώ γνωρίζω πολύ καλά ότι τον ενοχλούν κάποια πράγματα, χωρίς να σημαίνει ότι συμφωνώ μαζί του, αλλά μπορώ να τον κατανοήσω. Είχα όλη την καλή διάθεση τον βοηθήσω και να μιλήσω μαζί του για να λύσουμε το πρόβλημα, όπως θα γίνει και τώρα. Να είστε σίγουροι ότι θα λύσουμε το πρόβλημα. Αυτό θα γίνει στη συνάντηση που θα έχουμε με τον πρόεδρο και τον κ. Σάντος και τους τρεις αρχηγούς την επόμενη εβδομάδα. Δεν έχει σημασία πόσο θα κρατήσει η συνάντηση, το θέμα είναι ότι όταν θα βγούμε από τα γραφεία θα τα έχουμε λύσει τα θέματά μας 100%”.

Για το αν ο Γκέκας κατηγόρησε τον Κατσουράνη:
“Από τη στιγμή που ο ίδιος ο παίκτης δεν μιλά για τους λόγους που αποχωρεί από την Εθνική ομάδα δεν θα το κάνω εγώ. Από τη στιγμή που διέψευσε για τον Κατσουράνη, εγώ θα τον προστατεύσω”.

Καζάνι που βράζει η Εθνική – Ο Κατσουράνης φέρεται ως πέτρα του σκανδάλου – Παρέμβαση Μπιτσαξή

Για τους Τζόρβα και Σεϊταρίδη: «Είναι παραφιλολογία αυτά για Τζόρβα και Σεϊταρίδη, δεν είμαι ενήμερος για κάτι τέτοιο, δεν έχω μιλήσει με τα παιδιά.

Για το γεγονός ότι μίλησαν οι Σεϊταρίδης, Τζόρβας, Κατσουράνης στην Παιανία: «Ε λοιπόν; Τι σημαίνει αυτό; Εγώ δεν έχω καμία πληροφορία ότι θέλουν να φύγουν από την Εθνική.

Τα είπαν Κατσουράνης – Τζόρβας – Σεϊταρίδης

Για το Κώστα Κατσουράνη: «Μας αδικεί όλους αυτή η μουρμούρα. Οποιαδήποτε μετάβαση και να γινόταν στη μετά-Ρεχάγκελ εποχή θα ήταν πολύ δύσκολη. Επρεπε να έχουμε κουράγιο κα υπομονή, είμαι έτοιμος να λύσουμε τα προβλήματά μας. Από τη στιγμή που αποχωρούν οι παίκτες και δεν λένε το πρόβλημά τους, εγώ θα το μεταφέρω στον πρόεδρο και επόμενη εβδομάδα θα το λύσουμε. Αυτό που πρέπει να προβληματίζει είναι ότι φεύγουν παιδιά από την Εθνική με ευκολία αφήνουν την Εθνική”.

“Όταν είχε έρθει ο κ. Ρεχάγκελ θυμάστε τι είχε γίνει, όλοι ξέρουμε. Τώρα μιλάμε για τα φρέσκια κουλούρια, όμως τότε ήταν μια άλλη μετάβαση και υπήρχαν άλλα προβλήματα, με παίκτες μεγάλης προσωπικότητας, όμως και τότε καταφέραμε και βγήκαμε από αυτό”.

Για το αν υπερβαίνει τα όρια ο Κατσουράνης, δημιουργώντας πρόβλημα: “Κάποιοι μιλάνε πολύ, βγάζουν το άγχος τους, καθένας ποδοσφαιριστής έχει τη δική του προσωπικότητα. Εχω ζήσει πολλούς ποδοσφαιριστές, που ξεπερνούν τα όρια. Δεν θα εξελιχθεί, θα κοπεί την επόμενη εβδομάδα, θα λυθεί και θα φύγουμε όλοι από εκείνο το δωμάτιο ενωμένοι, για να μην έχουμε ξανά πρόβλημα και νομίζω ότι πρέπει πάνω από όλα να είναι η Εθνική ομάδα”.

“Στον Φάνη το είπα, επειδή με έφερε προ τετελεσμένου γεγονότος, με πήρε προχθές και μου είπε “Τάκη θα βγάλω ανακοίνωση ότι αποχωρώ”. Εγώ προσπάθησα να του πω ότι θα κάνουμε ένα ραντεβού να λύσουμε αυτό που ενοχλεί, το θέμα που υπάρχει και τον παρακάλεσα να το ξανασκεφτεί και για το δικό του καλό και για την Εθνική ομάδα, αλλά δεν ήθελε να ακούσει. Σίγουρα πάντως θα μιλήσω μαζί του”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε