Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Απάντηση Λάρισας για τα χρέη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Για “άνευ προηγουμένου δυσφήμιση” κάνει λόγο η ΑΕΛ, σχετικά με την δημοσιοποίηση ότι είναι ανάμεσα στις ΠΑΕ με ληξιπρόθεσμες οφειλές. Ζητά να διευκρινιστεί υπό ποιο διοικητικό καθεστώς προέκυψε η οφειλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

“Κατ’ αρχήν, διαπιστώσαμε με έκπληξη ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 περιλαμβάνεται στη λίστα των ΠΑΕ και ΚΑΕ που φέρονται να έχουν οφειλές και μάλιστα ληξιπρόθεσμες προς το ελληνικό δημόσιο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που κοινοποίησε από την περασμένη Παρασκευή το υπουργείο Οικονομικών. Ακόμη μεγαλύτερη όμως είναι η δυσαρέσκειά μας, γιατί ουδείς αρμόδιος παράγοντας φρόντισε μέχρι στιγμής να διερευνήσει και να διευκρινίσει αν η συγκεκριμένη αναφορά απευθύνεται στην σημερινή ή στην προ του 2003 υφιστάμενη ΠΑΕ, η οποία εντάχθηκε στο νόμο περί «ειδικής εκκαθάρισης».

Αναλαμβάνουμε λοιπόν εμείς την αποστολή να ενημερώσουμε ορθά και κατηγορηματικά την κοινή γνώμη, τους φιλάθλους και τους συνεργάτες μας. Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, ιδρυθείσα το 2003 σύμφωνα με το νόμο και τις σχετικές δικαστικές αποφάσεις, ΔΕΝ είναι η εταιρεία που συμπεριλαμβάνεται στην επίμαχη λίστα. Ωστόσο, η ομάδα μας υπέστη μια άνευ προηγουμένου δυσφήμιση και γι’ αυτό εξακολουθούμε να αναμένουμε την επίσημη διευκρινιστική τοποθέτηση από το στόμα του Λαρισαίου αρμοδίου υφυπουργού, κ. Φίλιππου Σαχινίδη,

Υ.Γ. Λυπούμαστε που ήμασταν υποχρεωμένοι, παράλληλα με τον αγώνα της χρονιάς (με αντίπαλο τον Εργοτέλη, νίκησε 1-0), να ασχολούμαστε και με εξωαγωνιστικά θέματα. Ζητάμε όμως την κατανόηση των φιλάθλων μας, γιατί πρόκειται για ζήτημα που θέτει σε αμφισβήτηση βασικές αρχές της διοίκησης και της λειτουργίας της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964″.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε