Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Απάντηση Μπέου στις καταγγελίες Κούγια: Υποκλοπέας ο Πατέρας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου εξαπέλυσε επίθεση κατά του Νικόλα Πατέρα και τον κατηγόρησε ως υποκλοπέα, ενώ τόνισε ότι οι κασέτες είναι ψεύτικες αφού προέρχονται από συρραφή φράσεων του.  

Κούγιας: Υπάρχει και τρίτη κασέτα – Αιχμές και για Γκαγκάτση

“Ξεκάθαρη προσπάθεια συκοφαντίας και σπίλωσης”

Πατέρας: Σεναριογράφος ο Μπέος

Επιστολή Μπιτσαξή στον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου – Ζητάει διαλεύκανση για την… δυσοσμία από τις αποκαλύψεις

Ο Αχιλλέας Μπέος πέρασε στην αντεπίθεση και απάντησε στις καταγγελίες του Αλέξη Κούγια. Ισχυρίστηκε ότι όλα τα έκανε ο Νικόλας Πατέρας και αποκάλυψε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του αλλά και εναντίον του Αλέξη Κούγια.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου κάλεσε τον εισαγγελέα να κάνει άρση απορρήτου στο δικό του τηλέφωνο αλλά και στου κυρίου Πατέρα και να δει τις συνομιλίες την επομένη του αγώνα Άρης – Παναθηναϊκός

Τον Αλέξη Κούγια τον χαρακτήρισε ο Αχιλλέας Μπέος αντιφατικό και ισχυρίστηκε ότι άλλαζε τις δηλώσεις του μέρα με τη μέρα σε σχέση με τον τρόπο που έφτασαν οι κασέτες στα χέρια του.

Πάντως ο κύριος Μπέος δεν απάντησε στις καταγγελίες του κυρίου Κούγια για το Μακάμπι – Ολυμπιακός αφού επανέλαβε ότι οι κασέτες είναι πλαστές και δεν μπορεί να μιλάει για ψεύτικα πράγματα.

“Είμαι καταρχήν ιδιαίτερα χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία επιτέλους να πω τα πράγματα με το όνομα τους. Σήμερα βρίσκομαι εδώ και αντί να εκθειάζετε το έργο που έχω κάνει στον Ολυμπιακό Βόλου ασχολούμαστε με μία πραγματικά στημένη υπόθεση από έναν άνθρωπο που ήταν φίλος μου.
  

Σκοπός του ήταν να στιγματίσει εμένα προσωπικά, αφού εγώ ήμουν η αιτία να απομυθοποιεί μετά τη ρήξη που είχαμε στις 17/12 μετά το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας. Μετά αποχώρησε μια για πάντα από το χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Αυτός είναι ο Νικόλας Πατέρας.
 

Με τον Πατέρα είχα στενές σχέσεις τα τελευταία δύο χρόνια, μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου. Μιλάγαμε για θέματα ποδοσφαίρου.
 
Είχε καταγεγραμμένες συνομιλίες άλλων ανθρώπων του ποδοσφαίρου. Ποτέ όμως δεν περίμενα ότι θα το έκανε και με εμένα.
 
Φταίτε και εσείς που επιτρέπεται στον κάθε κύριο Κούγια να βγάζει ότι θέλει. Δεν ήμουν ποτέ ρουφιάνος και δεν θα γίνω στα 52 μου. Δεν θα αποκαλύψω προσωπικές μου συζητήσεις εκτός κι αν πρέπει να το κάνω για να προστατέψω τον εαυτό μου.
 
Οι κασέτες είναι προϊόν υποκλοπής. Σε καμία περίπτωση δεν αποδεικνύεται η διάπραξη ποινικού αδικήματος από πλευράς μου.Υποκλοπέας ο κύριος Πατέρας και θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη.
 
Δεν έχω καμία κασέτα. Ενημερώθηκα από το ίντερνετ. Είναι προϊόν συρραφής από επιλεκτικά αποσπάσματα προσωπικών διαλέξεων.
 
Οφείλω να ομολογήσω ότι η φωνή είναι δική μου. Όπου περιέργως μιλούσα μόνος μου και μαγνητοφωνούσα τον εαυτό μου. Για τον υποκλοπέα Πατέρα και τον αντιφατικό κύριο Κούγια πήγαν για μαλλί και θα βγουν κουρεμένοι.
 
Αν είναι άντρας ο Αλέξης Κούγιας να κατονομάσει ποιοι τον πήραν τηλέφωνο. Πάντως όχι εγώ. Ποιοι τον πήραν και γιατί. Ο αντιφατικός κύριος Κούγιας παραδέχθηκε ότι πρώην μεγαλοπαραγόντας μεγάλης εμβέλειας επιχειρηματίας, φωτογράφιζε τον Πατέρα, τον φώναξε στο γραφείο του και του έδωσε τις κασέτες. Μετά τα άλλαξε σιγά σιγά. Ας μας πει ποιά είναι η αλήθεια.
 
Στην αρχή ο Κούγιας νόμιζε ότι η δεύτερη φωνή ήταν του Νίκου Πατέρα αλλά μετά το άλλαξε και είπε ότι δεν ξέρω ποιος είναι. Έστω και έτσι κύριε Κούγια πως δέχτηκες να συμμετάσχεις σε κασέτες που είναι μονταρισμένες.

Προς ΕΠΟ: Παραδέχεστε τις καταγγελίες του κυρίου Κούγια; Αν σας έχω εκβιάσει βγείτε και πείτε το. Να καταγγείλει ο οποιοσδήποτε αν έχω πιέσει ποτέ κάποιον.

Ο Δαλούκας έχει καταθέσει μήνυση και θα λυθούν όλα στα δικαστήρια.

 
Πριν τον αγώνα δεν μίλησα με τον Δαλούκα. Μετά μιλήσαμε σε έντονο ύφος για το πέναλτι. Δεν ξέρω ποιος παραγκάρχης τον επηράσε. Όχι πάντως εγώ.
 
Να γίνει άρση απορρήτου του δικού μου τηλεφώνου και του κυρίου Πατέρα μεταξύ 9.30 και 12.30 το πρωί της επόμενης ημέρας του αγώνα Άρης – Παναθηναϊκός για να δει ποιος μίλησε με ποιον και τι ειπώθηκε. Ας επιχειρήσει να δει ο εισαγγελέας αν κατά λάθος ο ίδιος αριθμός του κυρίου Πατέρα έχει επικοινωνήσει με τον Γιώργο Δαλούκα την ημέρα του αγώνα.

Ο κύριος Πατέρας με πήρε τηλέφωνο την 12η Σεπτεμβρίου, μετά τον αγώνα Άρης – Παναθηναϊκός, μεταξύ 9.00 και 12.00. Να ψάξει ο εισαγγελέας τι ειπώθηκε. Εγώ δεν φοβάμαι τίποτα.

Ας ψάξουν να δουν τι είπαμε με τον κ. Πατέρα. Θα είναι γελοίο να πιστέψει και ο τελευταίος πως εγώ έχω τη δυνατότητα να ορίσω σε ένα παιχνίδι Παναθηναϊκού ή Ολυμπιακού έναν διεθνή διαιτητή. Εγώ λέω ότι γνωρίζω καμιά φορά ποιος θα είναι ο διαιτητής σε ένα ντέρμπι. Όλοι σας ξέρατε μέρες πριν το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ότι επικρατέστερος διαιτητής είναι ο Καλόπουλος.

Αυτή η βρωμερή υπόθεση θα φτάσει μέχρι τέλος. Να είστε σίγουροι ότι δεν θα κουκουλωθεί όπως ο ξυλοδαρμός του κυρίου Βασσάρα. Κάποιοι έχουν φροντίσει οι καταγγελίες να παραμείνουν στα συρτάρια του ΑΤ Καμινίων.

Πού να επέμβουν οι εισαγγελείς; Πού, στις κάλπικες κασέτες; Μέχρι τη Δευτέρα έχω δώσει εντολή στο δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση τόσο στον κ. Κούγια όσο και στον κ. Πατέρα για κακουργηματικές πράξεις σε βάρος μου.

Το κείμενο αυτών των κασετών αποτελεί συρραφή λέξεων και φράσεων. Μέσα από 50, 100, 200 συνομιλίες, επιλέξαμε αυτό που θέλαμε και φτιάξαμε 1, 2, 10 κασέτες. Αυτές τις κασέτες που έδωσαν, ούτε στην… Ταρζανία δεν θα λάβουν υπόψη τους. Εγώ γελάω ήδη. Πώς μπορεί ένα σοβαρό κράτος να λάβει υπόψη της παραποιημένες κασέτες; Σήμερα ο κόσμος μετά από αυτή τη συνέντευξη θα μπορέσει να διαμορφώσει τη δική του άποψη και θα καταλάβει ποιοι είναι φιλικά προσκείμενη στον Νικόλα Πατέρα και ποιοι ουδέτεροι.”

Ο Αχιλλέας Μπέος ξεκαθάρισε το λόγο που μίλησε με τον Δαλούκα μετά το ματς Άρης – Παναθηναϊκός: “Ο κ. Δαλούκας είναι ένας διαιτητής από το Βόλο. Δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις μαζί του. Να πεις ένα γεια μαζί του δεν σημαίνει κάτι. Πήρα να του πω ότι το πέναλτι που έδωσε εκθέτει τον ίδιο και όλο το Βόλο.”

Για τις σχέσεις του με τους Πατέρα και Μαρινάκη: “Κάποιοι άλλοι στη θέση μου θα θεωρούσαν τίτλο τιμής να μπορούν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό να πάρει το πρωτάθλημα. Η σχέση μου με τον Νικόλα Πατέρα τόσα χρόνια αποδεικνύεται από την παρουσία μου στα γενέθλιά του στις 26 Αυγούστου. Τότε έχει γενέθλια, να του στείλετε λουλούδια. Μια σχέση με έναν άνθρωπο δεν δίνει δικαίωμα να πει θετικά ή αρνητικά πράγματα. Ή ότι εγώ με τον κ. Πατέρα ήμουν ο άνθρωπος που, αν και γνωρίζω πράγματα και καταστάσεις, συμμετείχα σε πράξεις ανιδιοτελείς ή ιδιοτελείς, ή αν υπήρχαν σκοπιμότητες. Το ίδιο και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Έχω κάθε δικαίωμα να μιλήσω με τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας ή κάποιον άλλο πρόεδρο. Όπως έχω δικαίωμα να επιλέξω πότε θα είμαι φίλος με κάποιον.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε