Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 26 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Απάντηση...επέκτασης

Απάντηση...επέκτασης
Μπλάνκο και... στο βάθος Σκόκο, οι υποθέσεις που θέλει να ξκαθαρίσει άμεσα η ΑΕΚ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.02.2010 | 12:34
Πρώτη δημοσίευση: 12.02.2010 | 12:34

Η ΑΕΚ αναμένεται να κινηθεί άμεσα για την ανανέωση του συμβολαίου του Ίσμαελ Μπλάνκο, για τον οποίο εξέφρασε ενδιαφέρον η Ρούμπιν Καζάν. Σειρά θα πάρει ο Σκόκο.

"Ο Μπλάνκο έχει τα χαρακτηριστικά που θέλουμε", λένε στην Καζάν και οι "ρωσικές σειρήνες" δεν θα μπορούσαν να αφήσουν αδιάφορη την ΑΕΚ. Η "ένωση" σκέφτεται σύντομα να ξεκινήσει και πάλι συζητήσεις με τον παίκτη, για να λήξει όσο το δυνατόν νωρίτερα η υπόθεση-ανανέωση. 

Ο Σταύρος Αδαμίδης έχει δύο βασικούς λόγους για να είναι αισιόδοξος για την θετική έκβαση της υπόθεσης. Αφενώς ο 27χρονος επιθετικός δεν καλοβλέπει το ενδεχόμενο μετακίνησης του στην Ρωσία και αφετέρου επιθυμεί να παραμείνει στην ΑΕΚ, με την οποία θέλει να κατακτήσει κάποια στιγμή το πρωτάθλημα.

Σειρά θα πάρει ο Νάτσο Σκόκο, του οποίου η περίπτωση είναι πιο δύσκολη, καθώς ο παίκτης έχει κάνει σαφές ότι θέλει να φύγει το 2011, οπότε και λήγει το συμβολαίο του. 

Εν τω μεταξύ, στην Εθνική ομάδα της Αλγερίας κλήθηκε εκ νέου ο Ράφικ Τζιμπούρ, για την φιλική αναμέτρηση της χώρας του με αντίπαλο τη Σερβία, οποία θα διεξαχθεί στο Αλγέρι στις 3 Μαρτίου.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο