Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Απάντηση στην απάντηση – Έμειναν στο “Χ” Ατρόμητος και ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Καλύτερη με 10 παίκτες η ΑΕΚ που αγκάλιασε τη νίκη με το γκολ του Μπλάνκο στο 85, όμως ο Αναστασάκος στο 89′ απάντησε για τον Ατρόμητο ο οποίος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Χιμένεθ: Θα υπάρξουν συνέπειες

Το ματς στο Περιστέρι τα είχε όλα μετά το 85′. Η ΑΕΚ που αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 41′ λόγω της αποβολής του Ντιόπ κατάφερε να προηγηθεί με το μόνιμο σκόρερ της τον τελευταίο καιρό, Ίσμαελ Μπλάνκο και φάνηκε ότι θα έφευγε με το τρίποντο από το Περιστέρι.

Αυτό δεν έγινε αφού ο Αναστασάκος στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, 4 λεπτά μετά το 0-1, ισοφάρισε και έσωσε την παρτίδα για τον Ατρόμητο που ήταν σαφώς καλύτερος στο πρώτο μέρος.

Όσο διάστημα οι δύο ομάδες έπαιζαν με 11 παίκτες, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του ρυθμού, έχασαν ευκαιρίες κυρίως με τον Καμαρά και θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο σκορ. Η ΑΕΚ ήταν αγνώριστη, ο Χιμένεθ αντικατέστησε στο 30′ τον Γκερέιρο αλλά ούτε αυτό άλλαξε την εικόνα της ομάδας του.

Χρειάστηκε να αποβληθεί ο Ντιόπ στο 41΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για να εμφανιστεί η Ένωση στο Περιστέρι. Πριν την ολοκήρωση του πρώτου μέρους ο Σκόκο αντικαταστάθηκε από τον Γκέντσογλου και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κυκλοφορήσουν λίγο τη μπάλα.

Στο δεύτερο μέρος, μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο ο Ατρόμητος είχε ρυθμό. Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, έφτασε αρκετές φορές κοντά στο γκολ και αφού το πέτυχε με τον Μπλάνκο, πίστεψε ότι θα έπαιρνε τη νίκη.

Ο Καμαρά που ηταν ο καλύτερος των γηπεδούχων, έκανε την κίνηση από τα αριστερά, σέντραρε και ο Αναστασάκος διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Η ΑΕΚ έμεινε 10 βαθμούς μακριά από την κορυφή ενώ ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς (87′ Αναστασάκος), Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Ολιβέιρα, Μπρίτο (63′ Περόνε), Σφακιανάκης, Τάτος (79′ Φαβάλι), Καμαρά, Σαγκανόφσκι

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Μάκος, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο (30′ Μπερνς), Σκόκο (43′ Γκέντσογλου), Γιάχιτς, Λεονάρντο (80′ Λυμπερόπουλος), Ντιόπ, Μπλάνκο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε