Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Απάντηση στον Σπανούλη με Φερνάντεθ!

Οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν την οικονομική υπέρβαση και να ντύσουν στα πράσινα τον διεθνή Ισπανό γκαρντ, Ρούντι Φερνάντεθ.

 
Είναι δεδομένο πως μετά την φυγή του Σπανούλη αλλά και αυτή του Πέκοβιτς ο Παναθηναϊκός θα κάνει το δικό του νετμαράζ στο μεταγραφικό παζάρι. Οι “πράσινοι” βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον μάνατζερ του Ρούντι Φερνάντεθ για να κάνουν μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της ιστορίας τους. Ωστόσο η υπόθεση μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ο Φερνάντεθ αναμένεται να αποχωρήσει από το Πόρτλαντ μέσω ανταλλαγής, όμως, αν η ομάδα δεν είναι της επιλογής του το πιο πιθανό είναι επιστρέψει στην Ευρώπη.
 
Ακόμα και αν γίνει αυτό, όμως, οι “πράσινοι” θα έχουν να ανταγωνιστούν ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη. Για αυτόν τον λόγο οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία με τον μάνατζερ του παίκτη ώστε να έχουν τον πρώτο λόγο αν ο Φερνάντεθ αποφασίσει να περάσει τον Ατλαντικό.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε