Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Απειλεί με αποχώρηση ο Πρίγκιπας!

Ο εκπρόσωπος του Σουλτάν Αλ Σαούντ προειδοποίησε πως αν ο Παναθηναϊκός δώσει εξουσιοδότηση στην “Arboris Capital”, ο Πρίγκιπας θα αποσύρει το ενδιαφέρον του.

“Αν ο Παναθηναϊκός δώσει εξουσιοδότηση στην Arboris θα αποσύρει το ενδιαφέρον του ο πρίγκιπας. Δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός να μιλάει με μεσολαβήτριες εταιρίες, παρά μόνο με επενδυτές! Θα δώσω στη δημοσιότητα την ακριβή πρόταση του πρίγκιπα και τις εγγυητικές, για να μη νομίζει κανείς ότι φεύγουμε νύχτα. Για αυτό θα δώσουμε επιστολή του πρίγκιπα στον Βαρδινογιάννη. Ψάχνω τον Γόντικα για να του τα μεταφέρω αυτά”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Βλάσης Τσάκας από την Ξάνθη πριν τον αγώνα της τοπικής ομάδας με τους “πράσινους”.

Πάντως κατά την διάρκεια του ημιχρόνου με νέες δηλώσεις του στη ΝΕΤ ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα εξέφρασε την αισιοδοξία του για θετική κατάληξη της υπόθεσης τονίζοντας:

«Κατ’ αρχήν να ξεκινήσουμε από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού (προηγείται 2-0), μας ικανοποιεί στο έπακρο. Ο Πρίγκιπας παρακολουθεί το παιχνίδι. Όλα τα χαρτιά που οφείλαμε είναι στα χέρια του δικηγόρου μας. Ευελπιστούμε ότι αυτή την εβδομάδα θα τελειώσει το προσύμφωνο, θα είναι την Παρασκευή εδώ ο Πρίγκηπας και θα μιλήσει με τον κ. Βαρδινογιάννη. Με τον ΠΑΟΚ ήταν μια μπίζνα δεν έγινε. Πιστεύω στη δεύτερη όλα να πάνε καλά. Είκοσι εκατομμύρια ευρώ θα μπουν στην πρώτη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και 50 εκατομμύρια στην δεύτερη. Ο Πρίγκηπας προγραμματίζει επίσκεψη στην Αθήνα και θα επιδιώξει συνάντηση με τον κ. Βαρδινογιάννη και ελπίζουμε να δώσουν τα χέρια».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε