Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Απειλεί με μηνύσεις η “Μπάρτσα” μετά τις φήμες για “ντοπάρισμα” των παικτών της!

ΦΩΤΟ REUTERS.

Ραδιοφωνικός σταθμός της Ισπανίας προχώρησε σε καταγγελίες με τις οποίες ανέφερε ότι το ιατρικό τιμ της Μπαρτσελόνα χορηγεί απαγορευμένες ουσίες στους ποδοσφαιριστές.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Καταλανικού συλλόγου που με ανακοίνωση απειλεί τον ραδιοφωνικό σταθμό Cadena Cope με μήνυση αν δεν ανακαλέσει τα όσα ακούστηκαν την Κυριακή το βράδυ.

Συγκεκριμένα μεταδόθηκε από το εν λόγω ραδιόφωνο ότι η Ρεάλ έχει συστήσει στην ομοσπονδία την ενταντικοποίησει των ελέγχων ντόπινγκ στην Μπασρτελόνα διότι υπάρχουν φήμες ότι συνεργάζεται με “ύποπτους” γιατρούς.

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

“Λόγω της σοβαρότητας των υπονοιών που μεταδόθηκαν το βράδυ της Κυριακής από το ‘Cadena COPE, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα θέλει να εκφράσει δημοσίως την οργή της για αυτές τις αβάσιμες κατηγορίες που συνδέουν την ομάδα με πρακτικές χορήγησης απαγορευμένων ουσιών και να δηλώσει πως καταδικάζει τέτοιου είδους συμπεριφορές που δεν έχουν να κάνουν με το fair play και πλήττουν το συναγωνισμό στον αθλητισμό. Ο σύλλογος απαιτεί αμέσως την αποκατάσταση της αλήθειας και ήδη οι νομικές μας υπηρεσίες εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν δικαστικά για την υπεράσπιση της τιμής του συλλόγου, των προπονητών, των παικτών και του ιατρικού τιμ, έναν σκοπό για τον οποίο είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε μέχρι τέλους.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε