Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Απειλεί να φύγει από την Ρεάλ ο Μουρίνιο!

ΦΩΤΟ REUTERS.
Η κριτική που άσκησε στις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού ο γενικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η αιτία για να “ανάψουν τα αίματα” στην “βασίλισσα” με τον Special one να απειλεί ακόμα και με αποχώρηση.
Σύμφωνα με την “As” που γνωρίζει αρκετά καλά τα θέματα της “Βασίλισσας” ο Ζοζέ Μουρίνιο παρουσιάζεται απογοητευμένος από την αντιμετώπιση των ανθρώπων της διοίκησης της Ρεάλ στα θέματα των μεταγραφών και κυρίως της απόκτησης ενός επιθετικού κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
 
Ο Μουρίνιο αφήνει να διαρρεύσει ότι θα αποχωρήσει στις 30 Ιουνίου ένα χρόνο μετά τον ερχομό του στη Ρεάλ” αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα που προχωράει ακόμη περισσότερο παραθέτοντας τους τρεις πιθανούς επόμενους προορισμούς στου Special One και συγκεκριμένα την επιστροφή του στην Ίντερ , και τις Μάντσεστέρ Γιουνάιτεντ και Σίτι. Μάλιστα και οι τρεις είναι διατεθειμένες να πληρώσουν την αποζημίωση στη Ρεάλ στην περίπτωση που ο Πορτογάλος σπάσει το συμβόλαιό του που λήγει το 2014.

Επίσης στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος και για άλλες τρεις περιπτώσεις που ο Μουρίνιο ζήτησε κάτι και η διοίκηση δεν το έκανε (απόκτηση Γιορέντε, απόκτηση Ούγκο Αλμέιδα, ανανέωση συμβολαίου του Πέπε).
 
Την ίδια ώρα, ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου που έδινε για το ματς Κυπέλλου με την Ατλέτικο “κάρφωνε” τον γενικό διευθυντή της Ρεάλ, Χόρχε Βαλδάνο, απαντώντας στα όσα αυτός είπε στα ΜΜΕ μετά το ματς με την Αλμερία. “Είμαι πολύ μεγάλος για να δέχομαι μηνύματα μέσω των εφημερίδων” ήταν το πρώτο “καρφί” του Special One προς τον Ο Χόρχε Βαλδάνο και όσα είπε αυτός μετά την ισοπαλία με την Αλμερία. “Δεν καταλαβαίνω γιατί συζητάμε για απόκτηση επιθετικού, αφού έχουμε εννιάρι και κάποιοι τον άφησαν στον πάγκο σήμερα”, είχε πει τότε ο γενικός διευθυντής της Ρεάλ.
 
 
 
Για μια πιθανή αποχώρηση του Ζοζέ Μουρίνιο από τη Ρεάλ ρωτήθηκε και ο αρχηγός της ομάδας Ίκερ Κασίγιας ο οποίος τόνισε “Πιστεύω ότι πρόθεσή του είναι αν συνεχίσει στην ομάδα και ανάλογη πρόθεση έχει και η ομάδα προς αυτόν. Έχει στα χέρια του μια νεανική ομάδα που μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον. Ο ίδιος δείχνει ευχαριστημένος τόσο από το περιβάλλον όσο και από την ομάδα”.

Όπως φαίνεται το σίριαλ τώρα ξεκίνησε και αναμένεται να έχει αρκετά επεισόδια.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε