Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Λιακάδα 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Απειλείται με αφαίρεση βαθμών η Καβάλα

Απειλείται με αφαίρεση βαθμών η Καβάλα
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 23.03.2010 | 11:43
Πρώτη δημοσίευση: 23.03.2010 | 11:43

Όπως προκύπτει από το φύλλο αγώνος ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Καβάλα, Κώστας Τσαλίκης, φέρεται να επιτέθηκε και να κλώτσησε τον διαιτητή του αγώνα, Πέτρο Κωνσταντινέα. Για ψευδή αναφορά κάνει λόγο ο Κ.Τσαλίκης.

"Αυτό που συνέβη σίγουρα δεν ήταν αυτό που έγραψε ο κύριος Κωνσταντινέας στο φύλλο αγώνος. Υπήρχε έντονος διάλογος, αλλά σε καμία περίπτωση χειροδικία. Ακόμη δεν μπορώ να εξηγήσω και να καταλάβω γιατί έγραψε κάτι τέτοιο ο διαιτητής. Άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν έγινε κάτι τέτοιο", δήλωσε ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Καβάλα, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Όπως αναφέρεται στο άρθρο 19 του Πειθαρχικού Κώδικα: "Σε περίπτωση κατά την οποία ασκηθεί βία, υπό μορφή σωματικής βλάβης ή τρομοκρατικής ενέργειας κατά διαιτητών ή μελών δ.σ. ΠΑΕ ή μετόχων εκτός γηπέδου και διαπιστωθεί η συμμετοχή μέλους δ.σ. ΠΑΕ ή μετόχου ή εντεταλμένου οργάνου με τη μορφή ηθικού ή φυσικού αυτουργού, το φυσικό πρόσωπο τιμωρείται με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα τουλάχιστον πέντε (5) ετών, η δε ΠΑΕ στην οποία μετέχει τιμωρείται με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος και χρηματική ποινή 30.000 ευρώ έως 100.000 ευρώ".   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook