Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Απειλείται με αφαίρεση βαθμών η Καβάλα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Όπως προκύπτει από το φύλλο αγώνος ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Καβάλα, Κώστας Τσαλίκης, φέρεται να επιτέθηκε και να κλώτσησε τον διαιτητή του αγώνα, Πέτρο Κωνσταντινέα. Για ψευδή αναφορά κάνει λόγο ο Κ.Τσαλίκης.

“Αυτό που συνέβη σίγουρα δεν ήταν αυτό που έγραψε ο κύριος Κωνσταντινέας στο φύλλο αγώνος. Υπήρχε έντονος διάλογος, αλλά σε καμία περίπτωση χειροδικία. Ακόμη δεν μπορώ να εξηγήσω και να καταλάβω γιατί έγραψε κάτι τέτοιο ο διαιτητής. Άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν έγινε κάτι τέτοιο”, δήλωσε ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Καβάλα, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Όπως αναφέρεται στο άρθρο 19 του Πειθαρχικού Κώδικα: “Σε περίπτωση κατά την οποία ασκηθεί βία, υπό μορφή σωματικής βλάβης ή τρομοκρατικής ενέργειας κατά διαιτητών ή μελών δ.σ. ΠΑΕ ή μετόχων εκτός γηπέδου και διαπιστωθεί η συμμετοχή μέλους δ.σ. ΠΑΕ ή μετόχου ή εντεταλμένου οργάνου με τη μορφή ηθικού ή φυσικού αυτουργού, το φυσικό πρόσωπο τιμωρείται με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα τουλάχιστον πέντε (5) ετών, η δε ΠΑΕ στην οποία μετέχει τιμωρείται με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος και χρηματική ποινή 30.000 ευρώ έως 100.000 ευρώ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε