Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Απειλούν με απεργία διαρκείας οι ποδοσφαιριστές

Απειλούν με απεργία διαρκείας οι ποδοσφαιριστές
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.05.2011 | 16:55
Πρώτη δημοσίευση: 16.05.2011 | 16:55

Ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κετεύθυνση έστειλαν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που ζητούν άμεση λύση των προβλημάτων τους αλλιώς δεν θα ξεκινήσει κανέναν πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν.

Στην Γενική Συνέλευση του ΠΣΑΠ όπου έδωσαν το παρών 250 ποδοσφαιριστές, αποφασίστηκε η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με στόχο την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι παίκτες όλων των επαγγελματικών κατηγοριών.

Κύρια αιτήματα είναι η καταπολέμηση της βίας αλλά και η επίλυση των οικονομικών προβλημάτων. Μετά το τέλος της Γ.Σ ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Στέλιος Γιαννακόπουλος τόνισε:

"Ο ΠΣΑΠ είναι εδώ και έχει συγκεκριμένες θέσεις. Αυτές θα γνωστοποιηθούν άμεσα. Αν δεν βρουν ανταπόκριση, δεν εισακουστούν και δεν βρεθούν λύσεις, τότε οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν ότι κανένα πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει από την νέα σεζόν, ούτε αυτό της Superleague, ούτε της Β' και της Γ' Εθνικής. Στο πλευρό μας είναι ο ελληνικός λαός, που θέλει να βλέπει ένα πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά και οι ίδιοι οι επενδυτές, αφού μόνο έτσι θα έχουν ένα πολύ καλύτερο προϊόν."


   Διαδώστε αυτό το άρθρο