Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Απέρριψε πρόταση… μαμούθ για Ρονάλντο η Ρεάλ

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης, ισπανικά δημοσιεύματα αποκάλυψαν πως η Μάντσεστερ Σίτι έκανε απίστευτη προσφορά στην πρωταθλήτρια Ισπανίας για τον Πορτογάλο, η οποία όμως απορρίφθηκε

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει εκδηλώσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τους “μερένχες” και σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου η αγγλική ομάδα έχει ήδη προσεγγίσει τους ιθύνοντες των Μαδριλένων,. Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας των “πολιτών”, Σεΐχης Μανσούρ, δείχνει αποφασισμένος να φέρει στο Μάντσεστερ τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας φέρονταν διατεθειμένοι να δώσουν μέχρι και 200 εκατομμύρια ευρώ στη “βασίλισσα” στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο, προκειμένου να επιτρέψει στον Κριστιάνο να επιστρέψει στην πόλη του Μάντσεστερ, πρόταση η οποία και απορρίφθηκε από τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι σκοπεύει να δώσει 20 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο στον Κριστιάνο Ρονάλντο γεγονός που θα καθιστά τον διεθνή μεσοεπιθετικό τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στον κόσμο.

Υπενθυμίζεται πως το περασμένο καλοκαίρι, η Σίτι είχε προσφέρει 180 εκατομμύρια ευρώ στην Ρεάλ Μαδρίτης με την ισπανική ομάδα να απορρίπτει και πάλι την προσφορά της ομάδας του Μάντσεστερ.

Τώρα, σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα, ο Σεΐχης βασίζεται στην δυσαρέσκεια του Κριστιάνο Ρονάλντο προκειμένου να μπορέσει σύντομα να τον φέρει στο Μάντσεστερ καθώς από την σεζόν 2014-2015 οι ομάδες δεν θα μπορούν να ξοδεύουν περισσότερα από όσα βάζουν στα ταμεία τους βάσει του Financial Fair Play.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε