Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Απίστευτες απαιτήσεις έχει ο Μιραλάς – Ζητάει 2,8 εκ. ευρώ το χρόνο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Βέλγος επιθετικός πραγματοποιεί εκπληκτική σεζόν και αυτό όπως φαίνεται έχει τρελάνει τον μάνατζερ του που ζητάει τον ουρανό με τα άστρα από τον Ολυμπιακό.

Οι διοικούντες του Ολυμπιακού έχουν λάβει την απόφαση να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς και να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Κέβιν Μιραλάς αντί 2,5 εκ. ευρώ, από την Σεντ Ετιέν.

Αυτό όμως που θα ήθελαν είναι να απαλλαγούν από την ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη που του επιτρέπει να αποχωρήσει από τον Πειραιά αν βρει ομάδα που θα δώσει 4,2 εκ ευρώ.

Όταν το συζήτησαν αυτό με τον μάνατζερ του Βέλγου, έλαβαν την “πληρωμένη” απάντηση του. Ζήτησε… μόλις 2.8 εκ. ευρώ ετησίως για τον πελάτη του, όπως αναφέρει η εφημερίδα GOAL, έτσι ώστε να βγει η ρήτρα πώλησης του.

Όπως γίνεται αντιληπτό οι ερυθρόλευκοι δεν συμφώνησαν σε αυτό το ποσό. Ο Μιραλάς αυτή τη στιγμή έχει συμβόλαιο που του αποφέρει 900.000 ευρώ ετησίως.

Στον Ολυμπιακό είναι ενοχλημένοι κυρίως με τη στάση του μάνατζερ. Πάντως αυτό δεν αλλάζει τις προθέσεις τους για τον παίκτη και σύντομα θα πληρώσουν τη ρήτρα για να τον αποκτήσουν.

Συζήτησαν, συμφώνησαν αλλά δεν τελείωσε ακόμη η μετεγγραφή Κουμορτζί και Μανιάτη στον Ολυμπιακό

Τα είπαν Μαρινάκης και Μήτρογλου – Νέο ραντεβού την Τετάρτη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε