Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Απίστευτες απειλές στον Άρη – “Θα σε σκοτώσω!”

Απίστευτες απειλές στον Άρη – “Θα σε σκοτώσω!”

Στέλεχος της Κοινωνίας Μελών Άρη απείλησε τη ζωή του νεοεκλεγέντα προέδρου της ΚΜΑ, Άγγελο Γρόλλιο. Όλο αυτό το σκηνικό εκτυλίχθηκε με αφορμή τη διαφωνία των δύο ανδρών, όσον αφορά την υπαγωγή ή όχι στο άρθρο 99.

Ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαίδης αποκάλυψε την Τετάρτη στον “αέρα” του “Αθλητικού Μετρόπολις”, ότι μέλος του δ. σ. της ΚΜΑ απείλησε τον νυν πρόεδρο του φορέα, Αγγελο Γρόλλιο, ότι θα σκοτώσει τον ίδιο και τα παιδιά του, σε περίπτωση που δεν υπογράψει την υπαγωγή της ΠΑΕ Αρης στο άρθρο 99.

“Αν δεν μπούμε στο 99 θα πάρω ένα πιστόλι και θα σκοτώσω πρώτα τα παιδιά σου και μετά εσένα”, η απειλή που εκτοξεύθηκε, όπως την μετέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος δεν αποκάλυψε το όνομα του συμβούλου. Ωστόσο υποστήριξε ότι έχει 3 μάρτυρες που μπορούν να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενά του.

Ο κ. Γρόλλιος αρνήθηκε να τοποθετηθεί (“ουδέν σχόλιο”, ανέφερε χαρακτηριστικά) αφού προτίμησε να ασχοληθεί με τα θέματα ουσίας που απασχολούν τον Άρη: “Δεν περιμέναμε τέτοια προβλήματα, αλλά προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα κρίσιμο ΔΣ σήμερα για να τα συζητήσουμε. Δεν έχω να πω τίποτα αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να συζητηθούν διάφορα θέματα στη συνάντηση που θα έχουμε.

Υπάρχουν θέματα ημερήσιας διάταξης. Ενημερωθήκαμε χθες από την ΠΑΕ. Δεν ξέρω πόσα είναι τα χρέη συνολικά. Αυτά είναι θέματα του λογιστηρίου. Εμείς ενημερωθήκαμε για τα άμεσα έξοδα. Μας ενδιαφέρει η φορολογική ενημερότητα και με τη βοήθεια των φιλάθλων θα έχουμε μια ομάδα που θα παίζει στο πρωτάθλημα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε