Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Απίστευτες αποκαλύψεις για Μουρίνιο! Θέλει να “σπάσει” τα μούτρα του Βενγκέρ – Προτιμάει Άνιστον από Τζολί

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Το βιβλίο του γνωστού δημοσιογράφου Ρόμπερτ Μπίσλι, το οποίο θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 29 Σεπτέμβρη, είναι γεμάτο αποκαλύψεις για τον Ζοζέ Μουρίνιο. Τι έχει δηλώσει ο Πορτογάλος τεχνικός για τους Βενγκέρ και Ρούνεϊ αλλά και η προτίμησή του νυν προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Τζένιφερ Άνιστον.

Ο Μπίσλι και ο Μουρίνιο έχουν ανταλλάξει πολλά μηνύματα, με τον Άγγλο δημοσιογράφο να φέρνει στο φως της δημοσιότητας, μέσω του βιβλίου του “Jose Mourinho Up Close and Personal”, πολλές λεπτομέρειες από τις σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού.

“Ξέρεις ότι ο Βενγκέρ είναι ειδικός στην αποτυχία. Οκτώ χρόνια χωρίς κάτι σπουδαίο, αυτό είναι αποτυχία. Εάν κάνω το ίδιο στην Τσέλσι, θα φύγω από το Λονδίνο και δεν θα επιστρέψω. Όταν ο κύριος Βενγκέρ ασκεί κριτική στην Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το deal με τον Μάτα, θα τον βρω καμία μέρα έξω από κάποιο γήπεδο και θα του σπάσω τα μούτρα”, είχε πει στον Μπίσλι ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Η κόντρα του Μουρίνιο με τον Βενγκέρ είναι μία από τις μεγαλύτερες της Premier League. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποκάλυψε ακόμα στον Μπίσλι τη συνομιλία που είχε με τον Αλσατό προπονητή, κατά τη διάρκεια του καυγά τους στο ντέρμπι της Τσέλσι με την Άρσεναλ στο στο “Στάμφορντ Μπριτζ” στις 5 Οκτώβρη του 2014.

“Ζητούσε κόκκινη κάρτα και πίεζε το διαιτητή στην τεχνική μου περιοχή. Του είπα να πάει πίσω στην περιοχή του. Με έσπρωξε. Του είπα: Εδώ το κάνεις αυτό, ξέρεις ότι δεν μπορώ να αντιδράσω, αλλά μια μέρα θα σε πετύχω στο δρόμο”, είπε ο Μουρίνιο.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε ανέκαθεν αδυναμία στον Γουέιν Ρούνεϊ και όταν το 2013 ανέλαβε για δεύτερη φορά την Τσέλσι, ήθελε να φέρει στους “μπλε” τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος τεχνικός, βέβαια, επιθυμούσε να φέρει τον διεθνή Άγγλο επιθετικό και στη Ρεάλ Μαδρίτης, λέγοντας το 2010 στον Μπίσλι: “Εάν ο Ρούνεϊ θέλει να φύγει, κάλεσέ με. “Δεν μπορώ να μιλήσω για παίκτες άλλων ομάδων αλλά με ξέρεις, πάντα έλεγα ότι νομίζω και μου αρέσει πολύ αυτός ο παίκτης”.

Ο Μουρίνιο, μάλιστα, είχε προβλέψει… πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα παίξει στο αγγλικό πρωτάθλημα. Τον Φεβρουάριο του 2012, ο Άγγλος δημοσιογράφος, Μπίσλι, ταξίδεψε στο Μιλάνο για να κάνει συνέντευξη με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, κι ενημέρωσε τον Μουρίνιο, ο οποίος έστειλε  μήνυμα μέσω αυτού στον Σουηδό: “Πες του ότι θα είμαι ο νικητής προπονητής σε Ισπανία, Ιταλία και Αγγλία και θα είναι ο παίκτης που θα κάνει το ίδιο. Πρέπει να παίξει στην Αγγλία, στην ομάδα μου!”.

Τελικά, τέσσερα χρόνια μετά, ο Ιμπραΐμοβιτς πήρε μετεγγραφή σε αγγλική ομάδα και μάλιστα σ’αυτή του Μουρίνιο, μιας κι αγωνίζεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για το τέλος αφήσαμε και κάτι επίκαιρο. Η Τσέλσι είχε καταλύσει στο Beverly Hills Hotel και η ομάδα περίμενε στο λόμπι του ξενοδοχείου για να έρθει το λεωφορείο. Τότε, εμφανίστηκε η Τζένιφερ Άνιστον, με τον Μουρίνιο να μένει με ανοιχτό το στόμα. Μόλις έφυγε, ο Πορτογάλος τεχνικός είπε: “Γαμ%το, Μπραντ Πιτ, τι μαλ@..ας. Τζένιφερ Άνιστον 1, Αντζελίνα Τζολί 0”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε