Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Απίστευτη ιστορία! Εξαφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Τα ίχνη του Έλληνα προπονητή χάθηκαν για 24 ώρες, προκαλώντας τεράστια αναστάτωση στην οικογένεια του. Η υπόθεση όμως είχε αίσιο τέλος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα και όπως μεταδόθηκε στον “αέρα” του “ΣΠΟΡ FM 94,6 ”, ο Γιώργος Δώνης -αφού παρακολούθησε στην Τούμπα το φιλικό ματς της εθνικής Ελπίδων με την Ουγγαρία, στο οποίο αγωνίστηκε ο γιος του Τάσος- αναχώρησε με προορισμό για την Αθήνα με ένα Land Rover.

Περίπου στα μεσάνυχτα, ο Έλληνας τεχνικός επικοινώνησε τηλεφωνικώς με την οικογένεια του, αναφέροντας πως σε 10-15 λεπτών θα έφτανε στο σπίτι.

Από εκείνο το σημείο και μετά τα ίχνη του χάθηκαν. Τα μέλη της οικογένειά του ανησύχησαν και την Πέμπτη πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της Κηφισιάς, εκεί όπου δήλωσαν την εξαφάνιση του Δώνη.

Η αναζήτηση του Έλληνα τεχνικού ξεκίνησε από τις Αρχές, και ο Έλληνας προπονητής εντοπίστηκε στο Ντουμπάι! Να θυμίσουμε πως ο Δώνης, που πλέον έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, βρισκόταν μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο στον πάγκο της Αλ Σάρτζα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε