Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Απίστευτη ταλαιπωρία για την Εθνική βόλεϊ – Έξαλλος ο Λεώνης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Εθνική ανδρών μετά την άφιξή της στη Γαλλία για τη συμμετοχή στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά δεν έχουν προηγούμενο!
Έπειτα από όσα έγιναν την Τρίτη με το που πάτησε η ελληνική αποστολή το πόδι της στο Ροζελάρε, το πρωί της Τετάρτης, άλλη μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε παίκτες και προπονητικό επιτελείο.
 
Συγκεκριμένα, ενώ η Εθνική βρισκόταν στο λόμπι του ξενοδοχείου αναμένοντας το πούλμαν που θα την παραλάμβανε για να τη μεταφέρει στο γήπεδο (40χλμ. απόσταση) και να προπονηθεί εν όψει της απογευματινής (18:30) αναμέτρησης με τη Γαλλία, δεν εμφανίστηκε κανείς για να τους μεταφέρει.
 
Μάλιστα, δεν ειδοποιήθηκε ποτέ η Εθνική για την μη παραλαβή της ομάδας, με αποτέλεσμα όλα να ανατραπούν και να μείνουν χωρίς προπόνηση! Η εκδοχή των Γάλλων ήταν ότι ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον δρόμο για το ξενοδοχείο της Εθνικής.
 
Φυσικό ήταν ο τεχνικός Αλέκος Λεώνης να εξοργιστεί και να σχολιάσει ότι “… έχουμε καταντήσει περιπλανώμενοι”!
 
Ο αρχηγός της αποστολής, Γιώργος Μανωλόπουλος υπέβαλλε τα έντονα παράπονά του στην Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης, η οποία εξέφρασε τη λύπη της, αλλά αδυνατούσε να δώσει λύση σε ένα ακόμη πρόβλημα.
 
Μάλιστα, πρόβλημα με τη μεταφορά της ομάδας δημιουργήθηκε και το απόγευμα της Τρίτης, αφού και πάλι το λεωφορείο καθυστέρησε περισσότερο από μισή ώρα με αποτέλεσμα να χαθεί η μισή ελληνική προπόνηση.
 
Ύστερα από όλη αυτή την ταλαιπωρία, η ομάδα επέστρεψε στο ξενοδοχείο, αλλά εκεί την περίμεναν εκκωφαντικοί θόρυβοι από έργα που γίνονται στον δρόμο μπροστά από το ξενοδοχείο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε