Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Από Δευτέρα οι εξελίξεις για Μακούν – Άναψε “κόκκινο” για Εστράδα

Από Δευτέρα οι εξελίξεις για Μακούν – Άναψε “κόκκινο” για Εστράδα

Δεν υπήρξε κάποια οριστική κατάληξη για τον Ολυμπιακό στο θέμα του Καμερουνέζου, μετά τις συζητήσεις που έγιναν την Παρασκευή με την Άστον Βίλα και έτσι οι εξελίξεις αναμένονται στην αρχή της νέας εβδομάδας. Η Μονπελιέ έκλεισε την… πόρτα στους ενδιαφερόμενους για τον Εστράδα.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του Ζαν Μακούν για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

 
 
Το σημείο στο οποίο φαίνεται να μην συμφωνούν οι δυο ομάδες είναι η ρήτρα απόκτησης του παίκτη από τον Ολυμπιακό, μετά από τον δανεισμό του για έναν χρόνο.
 
Από την Αγγλία πάντως γίνεται λόγος και μια μικρή διαφορά στο οικονομικό κομμάτι του δανεισμού, ικανή όμως να ξεπεραστεί.
 
Οι διαπραγματεύσεις συνεχίστηκαν και βρίσκονται σε καλό επίπεδο αλλά, λόγω του Σαββατοκύριακου, και των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Άστον Βίλα στο αγγλικό πρωτάθλημα, και οι δύο ομάδες αποφάσισαν να διακόψουν για τις επόμενες δύο ημέρες τις συζητήσεις και την αρχή της νέας εβδομάδας να επανέλθουν.
 
Όσον αφορά μία άλλη λύση που εξέταζε ο Ολυμπιακός για την μεσαία του γραμμή, τον Μάρκο Εστράδα, η Μονπελιέ απέρριψε την πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας για την παραχώρηση του παίκτη της, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο αντιπρόεδρος του γαλλικού συλλόγου.
 
“Μόνο αν έρθει μία πρόταση που δεν θα μπορούμε να την αρνηθούμε θα αποχωρήσει. Για την περίπτωση του δανεισμού του, δώσαμε ήδη την απάντησή μας στον ελληνικό σύλλογο”, ανέφερε σχετικά, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος του γαλλικού συλλόγου.
 
“Ο παίκτης είναι μαζί μας και θέλει να μείνει στην ομάδα”, είπε από την πλευρά του ο τεχνικός της Μονπελιέ Ρενέ Ζιράρ.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε