Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Από αύριο σε… αύριο – Νέα αναβολή από Πρίγκιπα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Τα επεισόδια δεν… τελειώνουν! Το σίριαλ της μεταβίβασης του πακέτου των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη προς τον Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ θα έχει συνέχεια, τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη.
Μία ακόμα μέρα υπομονή θα πρέπει να κάνει ο κόσμος του Παναθηναϊκού, προκειμένου να μάθει την κατάληξη που θα έχει η ιστορία με το ενδιαφέρον του Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ για τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάνη.
 
 
H πλευρά του Σαουδάραβα περιμένει έγγραφο από ευρωπαϊκή τράπεζα (bank commitment), που θα επιβεβαιώνει πως 15 εκατ. ευρώ από τον Πρίγκιπα Σουλτάν θα είναι δεσμευμένα σε λογαριασμό υπέρ του Παναθηναϊκού,προκειμένου να κλείσει ο φάκελος που θα παραδοθεί στον Γ. Βαρδινογιάννη.
 
Όπως υποστηρίζεται από τον εκπρόσωπο του Σαουδάραβα επενδυτή, η νέα καθυστέρηση που προέκυψε, συνέβη επειδή δεν εστάλη το bank commitment από ευρωπαϊκή τράπεζα στους συνεργάτες του Πρίγκιπα την Τρίτη, μιας και δεν πρόλαβαν να γίνουν οι απαιτούμενες διαδικασίες.
 
Ο Βλάσης Τσάκας εμφανίζεται αισιόδοξος και θεωρεί πως η διεθνώς γνωστή τράπεζα που έχει δεσμευμένα για τον Παναθηναϊκό τα 15εκ. €, θα στείλει το μεσημέρι της Τετάρτης τα απαραίτητα έγγραφα. Θεωρεί ότι η καθυστέρηση είναι τυπική και δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα με τη συγκέντρωση των εγγυήσεων για να προχωρήσει η συμφωνία.
 
Σύμφωνα πάντα με τον εκπρόσωπο του Πρίγκιπα, ο πλήρης φάκελος θα προωθηθεί άμεσα της Τετάρτη το μεσημέρι στους δικηγόρους του Βαρδινογιάννη και θα αποφασιστεί για το αν αυτά που περιέχει μέσα είναι ικανά να φέρουν την συμφωνία ή το ναυάγιο.
 
Άγνωστο είναι αν αυτή η νέα καθυστέρηση προκαλέσει αντίδραση από την πλευρά Βαρδινογιάννη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε