Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Από ball boy, golden boy!

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR
ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Έχει περάσει μια ζωή στην Παιανία. Μια ζωή αρκετή για να μαζεύει τις μπάλες στον Γιώργο Καραγκούνη και αργότερα να τις μοιράζεται μαζί του.

Σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο 4 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πόλης της Ζακύνθου, ξεκίνησαν τα όνειρα. Εκεί όπου η ζωή ξεχειλίζει τα καλοκαίρια και όλα μοιάζουν να κινούνται σε έναν διαφορετικό ρυθμό τέτοιους μήνες του χρόνου. Χθες, το Τσιλιβί έζησε ξανά για λίγο καλοκαίρι. Τα μπαράκια δίπλα στη θάλασσα έμοιαζαν να έχουν γεμίσει κόσμο που διασκεδάζει, η νύχτα έμοιαζε ζεστή και υπήρχε μια γλυκιά προσμονή για το ξημέρωμα. Ακριβώς, όπως στις 20 Οκτωβρίου του 2010.

Τότε, ήταν η συμμετοχή του Χάρη Μαυρία στο Champions League. Τώρα, μια ακόμα πρώτη φορά. Το πρώτο του γκολ στο ντέρμπι που θα έσπασε τη χειμερινή μοναξιά και απομόνωση του καταθλιπτικού τοπίου με τη βροχή να… γεμίζει τη θάλασσα. Και στο μπαράκι του πατέρα του, τα ποτά θα ήταν κερασμένα! Ο Γιώργος Μαυρίας είχε ένα απωθημένο. Από την πρώτη στιγμή που αντιλήφθηκε ότι ο γιος του έχει ταλέντο, ήθελε να τον δει να παίζει στον Παναθηναϊκό. Ποδοσφαιριστής και ο ίδιος, αλλά σε ερασιτεχνικό επίπεδο, είχε φτάσει να αγωνιστεί μέχρι τη Δ’ Εθνική. Άλλες εποχές τότε, πιο δύσκολες και με την οικογενειακή επιχείρηση να μην αφήνει σκέψεις για καριέρα έξω από τα… σύνορα.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Το ντέρμπι “αιωνίων” είχε νικητές!

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις της 14ης αγωνιστικής (VIDEOS)

“Μάγεψε” τους κατασκόπους ο Μαυρίας – Τι δήλωσε

Καταγγελίες και επίθεση σε Αλαφούζο από Θεοδωρίδη

Αλαφούζος: Χειρουργικές οι αποφάσεις του Μάνταλου

Ρότσα: Με κάποιες λεπτομέρειες θα είχαμε νικήσει άνετα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε