Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Από τα 11 βήματα

Στους οκτώ του κυπέλλου βρίσκεται η Καβάλα
Στους οκτώ του κυπέλλου βρίσκεται η Καβάλα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Καβάλα και Καλλιθέα χρειάστηκαν την διαδικασία των πέναλτι για να επικρατήσουν του Λεβαδειακού και των Τρικάλων, αντίστοιχα και να προκριθούν στους “8” του κυπέλλου.

Οι “Αργοναύτες” αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 76΄ λόγω αποβολής του Ντομπρασίνοβιτς αλλά φάνηκαν πιο ψύχραιμοι από την ομάδα της Βοιωτίας στην διαδικασία των πέναλτι και πήραν την πρόκριση.

 
Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός:
Μπλάζιτς, Κόλτζος, Χαλούλος, Αλεξίου, Σερζίνιο, Ταραλίδης, Μπάρκογλου, Αμπουμπακάρι, Γκονσάλες, Μπεγκόνια, Μπαλβορίν

Καβάλα: Ιτάνζ, Παβίτσεβιτς, Σιόντης, Οικονόμου, Ψωμάς, Ντουγκλάο, Ντομπρασίνοβιτς, Ορούμα, Σμολάρεκ, Μεντί, Σόσιν

 
 
Στην Καλλιθέα η ομώνυμη ομάδα υποδέχθηκε τα Τρίκαλα και προηγήθηκε με τον Τσάνα στο 23ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Διαμάντη στο 84ο λεπτό και το ματς πήγε στην παράταση. Ούτε εκεί όμως βγήκε νικητής με τους γηπεδούχους να παίρνουν το εισητήριο για την επόμενη μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.
 
Οι συνθέσεις:

Καλλιθέα (Στάθης Σταθόπουλος): Αθανασόπουλος, Αρκούδας, Κουτρουμπής, Ηρακλής, Γουσούλης, Κακαβός (53΄ Ζουμπουλάκης), Κατσαρός (76΄ Καραδήμος), Τεγούσης (67΄ Μουσταφίδης), Φουντουκίδης, Tσάνα, Παπαναστασίου.

Τρίκαλα (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Τόλιος, Καρράς, Προβατίδης, Θεοδοσιάδης, Γιώτας (63΄ Μαϊστρέλλης), Σαββίδης, Τελκίνσκι (80΄ Διαμάντης), Μανουσάκης, Κεραμάς (58΄ Λιοσάτος), Ένοκ, Χανιώτης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε