Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Από την Πόλη στα… Πηγάδια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Από το ματς στην Κωνσταντινούπολη και την πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε έχει να εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ που θέλουν να βλέπουν οι φίλοι του, με αποκορύφωμα την ήττα στα Πηγάδια από την Ξάνθη. Αλλαγές στο τεχνικό τιμ σκέφτεται ο Ζαγοράκης.

Η ήττα από την Ξάνθη βαθαίνει ακόμα περισσότερο την αγωνιστική κρίση στον ΠΑΟΚ. Παρά το μήνυμα του Ζαγοράκη μεσοβδόμαδα και τα group therapy του Δερμιτζάκη στη Σουρωτή δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα και πλέον ο πρόεδρος του “δικεφάλου” αναζητεί πιο δραστικές λύσεις για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο.
 
Για την ώρα θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει αφού ο Δερμιτζάκης είναι πού λίγο χρόνο στην ομάδα για να χρεωθεί την εικόνα της, ενώ και οι παίκτες τάσσονται στο πλευρό του. Οι αλλαγές που αναμένεται να γίνουν στην Τούμπα θα έχουν να κάνουν με τους ανθρώπους που θα πλαισιώνουν τον Δερμιτζάκη.
 
Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ηρεμία ενόψει των δύο κρίσιμων αγώνων που έχει με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τον Άρη στην Τούμπα με τον κόσμο να περιμένει να δει και πάλι την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε