Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Από τον Ντανιέλ Μπατίστα στον Νάτσο Σκόκο

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR
ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Όταν  η ΑΕΚ δεν μπορεί, ο Ολυμπιακός θέλει. Το gazzetta.gr με αφορμή τις φήμες για τον Νάτσο Σκόκο παρουσιάζει την απόσταση από τα κιτρινόμαυρα στα ερυθρόλευκα.

Επόμενη στάση, Φάληρο! Μοιάζει σαν μια ζωή, όμως πρόκειται για μια διαδρομή σαράντα λεπτών! Αν βγεις στο δρόμο από Ν. Φιλαδέλφεια (ή ΟΑΚΑ) για Πειραιά, θα είναι σίγουρα μεγάλο το ταξίδι. Γιατί την ίδια διαδρομή έχουν ακολουθήσει κι άλλοι. Ποδοσφαιριστές, προπονητές, πρώην πρόεδροι, ακόμα και γιατροί… Όλοι που πήραν το δρόμο από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό. Είτε με απευθείας δρομολόγιο, είτε αν ενδιάμεσα έκαναν κάποιο άλλο σταθμό.

Η κολόνια κρατάει πολλά χρόνια. Και η δικαιοσύνη επιτάσσει να αναφέρουμε ότι κατά καιρούς και το αντίθετο δρομολόγιο έχει πολλούς θαυμαστές. Με τη διαφορά ότι η ΑΕΚ, είτε γιατί δεν μπορούσε είτε γιατί δεν ήθελε, έπαιρνε παίκτες που οι ερυθρόλευκοι δεν ήθελαν πλέον. Τα ψώνια στο λιμάνι είναι διαφορετικά! Ο Ολυμπιακός «χτυπάει» εκεί όπου η ΑΕΚ δεν μπορεί και ο ίδιος θέλει. Ο Σωκράτης Κόκκαλης έκανε την αρχή και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζεται να συνεχίσει.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Επιστρέφει για Ολυμπιακό ο Σκόκο (;)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε