Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Από τον Ρόντμαν στον Τάισον! Οι αθλητές “φίλοι” του Τραμπ

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η Χίλαρι Κλίντον έχει την υποστήριξη σχεδόν όλων των διάσημων προσώπων, στο δρόμο προς τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ. Όμως και ο αντίπαλός της Ντόναλντ Τραμπ, φαίνεται πως έχει μαζί του, ορισμένους διάσημους από τον χώρο του αθλητισμού, όπως αναφέρει η ισπανικη εφημερίδα “Marca”.

Ο Ντένις Ρόντμαν, πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Πίστονς και τους Μπουλς, φίλος του Βορειοκορεάτη Κιμ Γιονγκ-Ουν, ήταν μεταξύ των πρώτων, που υποστήριξαν τον Τραμπ. «Δεν χρειαζόμαστε έναν πολιτικό, αλλά έναν επιχειρηματία. Όταν επιστρέψω στο Λευκό Οίκο θα είναι για να επισκεφθώ τον πρόεδρο Τραμπ», δήλωσε σχετικά.

Ο Μάικ Τάισον, πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών στην πυγμαχία, έχει αναφέρει τον Τραμπ ως «επιτυχημένο επιχειρηματία» και εκείνος χαιρέτησε την υποστήριξη αναφέροντάς τον ως «μάγκα». Να σημειωθεί ότι ο πρώην μποξέρ έχει καταδικαστεί για βιασμό.

Ακόμα, ο αστέρας της πάλης Χαλκ Χόγκαν, επίσης γνωστός για τις ρατσιστικές και ομοφοβικές δηλώσεις, έχει προσφέρει την στήριξή του στον Τραμπ. Όπως και ο «bodybuilder» Λού Φερίγκο, δημοφιλής πρωταγωνιστής στη τηλεοπτική σειρά «The Incredible Hulk» στη δεκαετία του ’80, ανέφερε ότι «ο Ντόναλντ είναι ο καλύτερος. Είναι ένας υπέροχος άντρας»

Ο Τζακ Νικλάους, θρύλος του γκολφ και συνέταιρος του Τραμπ σε κάποιες επιχειρηματικές δραστηριότητες, πιστεύει ότι η «Αμερική θα ξυπνήσει». Ο Τζων Ντάλι, Αμερικανός παίκτης του γκολφ, διάσημος για το δυνατό παιχνίδι του, αλλά και τον εθισμό του στο αλκοόλ, πιστεύει επίσης η χώρα του χρειάζεται «ένα επιχειρηματία, όχι ένα πολιτικό».

Η Κιμ Ρόουντ, από την σκοποβολή, που στο Ρίο έγινε η πρώτη με συνεχόμενα μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έχει εκφράσει την υποστήριξή της για τον Τραμπ. Ο Μάικ Ντίτκα, ένας πρώην παίκτης και προπονητής του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, 76 ετών, δήλωσε «οπαδός» του Τραμπ και αποφασισμένος «να πάει μαζί του μέχρι το τέλος», ενώ ο ο Τομ Μπρέιντι, αστέρι του NFL, δήλωσε «Ο Τραμπ είναι φίλος μου, και εγώ υποστηρίζω τους φίλους μου».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε